test side – skal slettes

KLUBBEN

Velkommen til vores klub

Lyngbygaard Golf har efterhånden været undervejs og i gang i nogle år. Banen har nydt stor og velfortjent anerkendelse på linje med vores smukke klubhus. Kvalitet er vores mantra på Lyngbygaard Golf. Ankomsten til anlægget skal signalere, at der venter en speciel oplevelse for alle vores gæster. En golfbane er en levende organisme, der hele tiden skal plejes og passes, så den altid kan fremstå attraktiv og velholdt. Det betyder, at respekt for natur og miljø går hånd i hånd med vores opfattelse af kvalitet, når det drejer sig om banepleje og vedligehold og udvikling af klubhuset og de aktiviteter, der skal udfolde sig der.

Lyngbygaard Golf klubhus og golfbaner

Bestyrelsen

Mød vores bestyrelse herunder.

Kurt

Kurt Kristensen

Formand

Alex
Alex Fredin Nielsen

Næstformand

Helle
Helle Møller Albrecht

Kasserer

Hanne
Hanne Johansen

Sekretær

John
John Finmann
Jens

Jens Bruun

Profil-billede-på-vej

Gitte Skov

Bliv medlem

Uanset om du er rutineret golfspiller eller helt ny i sporten, har vi et medlemskab, der passer til dig. Hos os får du smukke baner og fantastiske faciliteter, og bliver desuden en del af et godt socialt netværk med golfen som det naturlige omdrejningspunkt.

Udvalg

Herunder kan du læse om vores forskellige udvalg, og hvad de hver især laver.

Bliv medlem her copy
Skal Lyngbygaard være min hjemmeklub? *
Medlemskab *
*

Baner og faciliteter

Hos Lyngbygaard Golf kan du opleve et unikt golfanlæg bestående af en 18-hullers bane i international klasse, en 9-hullers bane i høj kvalitet, gode træningsfaciliteter samt et dansk designet klubhus. Dette danner rammen for en fantastisk golfoplevelse for alle golfspillere uanset hcp.