Vi søger en kommunikationspraktikant, der er klar til at sætte sit præg bredt på Lyngbygaard Golfs kommunikations-aktiviteter.
Du vil hurtigt få selvstændigt ansvar for flere forskellige kommunikationsopgaver, og du har gode muligheder for at påvirke praktikkens indhold undervejs.

På Lyngbygaard bliver du en vigtig del af et lille, homogent sekretariat, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på at levere golfoplevelser af højeste kvalitet til medlemmer og gæster.

Din profil
Du er i gang med en videregående uddannelse, hvor kommunikation indgår som det bærende element. Det er en fordel, hvis du har interesse/erfaring med videoproduktion. Det er vigtigt, at du er vant til at tænke i målgrupper og forskellige mediers styrker og svagheder, når du kommunikerer.

Som person er du udadvendt og en teamplayer, og du har mod på at prøve dig selv af og få noget ansvar fra start. Det vil være fedt, hvis du kender lidt til golf eller eventuelt spiller selv.

Dine opgaver
Hvad du konkret skal arbejde med, aftaler vi sammen. Vi tilpasser opgaverne dine styrker og den kommunikationsprofil, du sigter efter.

Eksempler på opgaver:

  • Udarbejdelse af indhold til Facebook, Instagram og Linkedin
  • Videoproduktion til sociale medier
  • Optimering af hjemmeside og produktion af indhold
  • Bidrage til udarbejdelse af marketingkampagner
  • Udarbejdelse af nyhedsbreve
  • Grafisk opsætning af invitationer og andre publikationer mm.
  • Fotografering og billedbehandling
  • Ad hoc projektopgaver/kommunikationsopgaver.

Feedback og sparring
Det er vigtigt for os, at dit praktikophold bliver en succes. Du får et tæt samarbejde med vores marketingmedarbejder, der løbende giver dig feedback og sikrer, at din praktik bliver så relevant og givende som muligt.

Praktisk
Praktikken varer som udgangspunkt fra 1. september 2018 til 31. januar 2019, men vi tilpasser gerne praktikopholdets længde til dig og din uddannelse. Den ugentlige arbejdstid er 30-37 timer.

Vil du gerne høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte marketing- og eventmanager Jesper Willer på tlf. 20 90 07 72 eller jw@lyg.dk.

For at søge stillingen sender du din motiverede ansøgning, dit CV samt kopi af eksamensudskrift til info@lyg.dk.

Vi behandler ansøgningerne løbende og glæder os til at høre fra dig.