Opdateret: Hør indslag på P4 morgen om golffællesskabet på Lyngbygaard.

Pressemeddelelse:

Muligheden for hurtigt at blive en del af et fællesskab betyder stadigt mere for østjyderne, når de vælger ny bolig. Derfor tilbyder danbolig nu alle nuværende og kommende boligejere på Aarhus Ø medlemskab i et nyt golf-netværk – kvit og frit. Derudover får alle købere af boliger i Nicolinehus på Aarhus Ø ét års gratis medlemskab i Lyngbygaard Golf.

Boligkøbernes stigende interesse for fællesskaber mærker man tydeligt i danboligs østjyske afdelinger:

“Det betyder stadigt mere for vores kunder, at de har mulighed for at indgå i fællesskaber i de nye boligområder, de flytter til. Derfor tilbød vi sidste forår rabat på medlemsskaber i Lyngbygaard Golf med særarrangementer for spillerne fra Aarhus Ø. Interessen har været intet mindre end overvældende, og derfor opretter vi nu et decideret golf-netværk for alle boligejere på Aarhus Ø. Her kan man hurtigt blive en del af et fællesskab i boligområdet – det er det, rigtigt mange af vores kunder efterspørger, fortæller Kristian Voldsgaard, indehaver af danbolig Aarhus City.

Gratis netværk
danbolig tilbyder golf-netværket  i samarbejde med Lyngbygaard Golf. Alle i det nye fællesskab får tilbud om instruktionsaftener, sociale arrangementer for både deltagerne i fællesskabet og deres bedre halvdele, særlige turneringer for boligejerne på Aarhus Ø og golf-fitness.

Deltagelsen i golf-netværket  er gratis, fortæller Kristian Voldsgaard:

“Vi tror på, at fællesskabet vil få køb af bolig på Aarhus Ø til at fremstå endnu mere attraktivt, og vi vil gerne bidrage til at flere får øjnene op for den enestående mulighed for at bo midt i byen og alligevel helt ud til vandet”.

Gratis medlemskab
Også ejendomsudviklingsselskabet Bricks, der opfører ejendommen Nicolinehus på Aarhus Ø, tilbyder deres kunder en direkte vej ind i fællesskabet. Bricks supplerer tilbuddet om deltagelse i Aarhus Ø-golf-netværket med at give alle købere af boliger i Nicolinehus ét års gratis medlemsskab i Lyngbygaard Golf.

Samvær og fællesskab
Direktøren på Lyngbygaard Golf mener, at tilbuddene om både golf-netværk og medlemsskab af golfklubben er oplagte at tilbyde boligejerne på Aarhus Ø:

“Golfspillet inviterer til både socialt samvær og udvikling af stærke netværk, og mange af boligejerne på Aarhus Ø er golfspillere. Vi er et godt bud på det fællesskab, som flere og flere søger, og vi glæder os meget til at tage imod boligejerne fra Aarhus Ø”, fortæller Thomas Nørret.