DANSK GOLF AKADEMI

Hos Lyngbygaard Golf samarbejder vi med Dansk Golf Akademi, og det er derfor dem, som står for den undervisning, vi stiller til rådighed.

Dansk Golf Akademi – tidligere Nyholm Golf Academy – har eksisteret siden 2005 og er i dag landets førende aktør inden for golftræning-, kurser og undervisning til spillere i Danmark på alle niveauer.

Vi ejer og driver i dag flere akademier, ligesom vi har to indendørs golfcentre og samarbejdsklubber. Vi har mere end 10 trænere, heriblandt anerkendte specialister i talentudvikling, tidligere tourspillere. Vi er kendte for at have Danmarks stærkeste trænerteam og har konstant fokus på at skabe den bedste golfoplevelse med en innovativ tilgang og løbende udddannelse af vores trænere. Endvidere har vi prioriteret altid at investere i det bedste udstyr, hvorfor i dag kan præsentere en komplet pakke, inklusiv TrackMan, Sam Putt Lab, 3D Biodynamic, Balance Lab m.m. Det rette træningsudstyr er i dag er en afgørende del af den optimale træning – og vigtigt for oplevelsen.

Vi har Peter Krøyer tilknyttet fast hos Lyngbygaard Golf, hvilket vi er utrolig glade for. Peter har været vores fortrukne PRO siden opstarten af klubben i 2009.

FORDELE

  • Lorem ipsum dolor sit amet, arcu suscipit eget quis tristique ultricies.
  • Scelerisque in sed lectus sem tortor, posuere enim vivamus ac, ac orci vivamus tortor accumsan torquent.
  • Ac ut tempor wisi wisi, magna nonummy. Auctor in vulputate lobortis sem a justo, libero venenatis volutpat ac.
  • Orci ac lorem est pellentesque, arcu felis quisque magna

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.