Julefrokost – Restaurant og Take-away

Hos Restaurant No. 19 skaber vi de ideelle rammer om din julefrokost.

Vi klarer både mindre private selskaber og større firmajulefrokoster. Og foretrækker du at holde julefrokosten privat, så kan hele vores menu-kort bestilles som take-away.

Du bestiller din julefrokost på restaurant@lyg.dk eller 20 900 770. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi til en snak.

Du kan hente vores menu som pdf her, eller læse hele menuen herunder.

DEN MINDRE

Marinerede sild – med kapers, løg, dild og karrysalat
Pankopaneret rødspættefilet – anrettet med citron og grov remoulade
Lun leverpostej – med bacon, ristede svampe og hjemmesyltede rødbeder
Stegt medister – med flødestuvet grønlangkål
Sylte – med grov sennep og hjemmesyltede rødbeder
Sprød ribbensteg – med hjemmelavet rødkål pocheret med kanel og appelsin

Hertil frit valg mellem enten:
Brie – med syltede druer, knækbrød og kompot
Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler

Menuen inkluderer langtidshævet surdejsbrød og rugbrød.

PRIS PR. PERSON kr. 110,-


DEN TRADITIONELLE

Marinerede- og røde sild – med æblesalat, kapers, løg, dild og karrysalat
Gravad laks – med hjertesalat og sennepsdressing
Pankopaneret rødspættefilet – med citron og grov remulade
Grønlandske rejer – med citron og kryddermayonnaise
Lun leverpostej – med bacon, ristede svampe og hjemmesyltede rødbeder
Sprød ribbensteg – med hjemmelavet rødkål pocheret med kanel og appelsin
Store frikadeller – med grove syltede agurker
Skinke – glaseret dansk skinke fra økologisk gris med flødestuvet grønlangkål
Oste – udvalg af brie, skimmelost og dansk skæreost – med druer, knækbrød og kompot
Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler

Menuen inkluderer langtidshævet surdejsbrød og rugbrød.

PRIS PR. PERSON kr. 200,-


DEN EKSTRAORDINÆRE

Lakserilette – rilette fra norsk, varmrøget laks og bagt østersølaks toppet med frissé-salat
Julesild – stegte sild i krydderlage med grøn sennep, syltede sennepskorn og marinerede kapers
Julesylte – lavet fra økologisk gris med honning, sennep og pickles på vinterens rodfrugter
Hjemmerørt hønsesalat – med røget bacon, estragon og ristede svampe
Confiteret andelår – med pigeonæbler, timian, danske svesker og sort peber
Langtidsbrasseret svinebryst – i mørk porter med honning og syltede blommer
Confiterede kartofler – små ristede kartofler i andefedt med timian
Rødkålssalat – sprød kålsalat, gule rosiner, vinaigrette og valnødder
Ris a la mande – med kirsebærsauce og mandler

Menuen inkluderer langtidshævet surdejsbrød og rugbrød.

PRIS PR. PERSON KR. 315,-

Ved bestillinger ud af huset kommer den kolde mad på fade – det varme i ildfaste fade med varmeanvisning. Vi opkræver et depositum for fade, skåle mm.

Husk at bestille i god tid på restaurant@lyg.dk eller 20 900 770.

Vores restaurant
Selskaber
Åbningstider
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.