April 2021 – Så er vi i gang

April 2021 – Så er vi i gang

Efter en vinter i nedlukningens tegn, var der mange golfere der afventede, at 2021 sæsonen kom i gang.
I The 9’ers afholdt vi en velbesøgt åbningsmatch søndag d. 28. marts, der blev spillet på bag 9 af 18 hullers banen.

Der var 35 spillere til start i koldt, men dog tørt, vejr.

Da vi ikke kunne samles efter matchen, er præmieoverrækkelsen udskudt til slutningen af april.
Det er først på sæsonen, så der var problemer med de elektroniske scorekort.

Af de korrekt registrerede scores, blev Frank Oxlund Rasmussen en sikker vinder med 23 pts foran den hjemvendte sølvrøv, Steen Rønde Nielsen med 20 pts.

Onsdag d. 31. marts blev de ugentlige onsdagsmatcher der tæller til Order of Merit startet op.

I skrivende stund er der afviklet 3 onsdagsmatcher, så det er stadig meget tidligt at sige hvordan det går, da der afvikles 21 onsdagsmatcher i år, men det tegner godt for alsidigheden at det er tre forskellige navne, der har lavet flest point de første 3 onsdage (Tillykke til Linda Jensen, Nanna Bach Munkholm og Morten Aagaard Madsen for 3 solide runder de første 3 onsdage).

Der er 30 tilmeldte til The 9’ers løbende hulspilsturnering, der lige er blevet skudt i gang her i slutningen af april. Det er en stigning i deltagerantallet fra 20 i 2020 til 30 i 2021- tak for tilslutningen og jeg er sikker på at alle glæder sig til en række spændende matcher henover de næste 6 måneder.

Vi starter i puljer og kører 8-delsfinaler for de 16 bedste efter puljespillet.

I den næstsidste weekend i april drager The 9’ers til Samsø, hvor 23 deltagere spiller 18 huller om lørdagen og 15 spiller også søndag.

Ikke som sådan et officielt 9’ers arrangement, men et stærkt initiativ af Morten Aagaard Madsen, der har mødt massiv opbakning og et tiltag der kun vidner om den stærke sammenhængskraft vi har i The 9’ers.

Vi slutter april af med månedsafslutning 28. april, hvor den står på Greensome og hvor vi ser frem til at samles omkring et måltid fra brasseriet efterfølgende.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.