KLUBBEN

Velkommen til vores klub

Lyngbygaard Golf har efterhånden været undervejs og i gang i nogle år. Banen har nydt stor og velfortjent anerkendelse på linje med vores smukke klubhus. Kvalitet er vores mantra på Lyngbygaard Golf. Ankomsten til anlægget skal signalere, at der venter en speciel oplevelse for alle vores gæster. En golfbane er en levende organisme, der hele tiden skal plejes og passes, så den altid kan fremstå attraktiv og velholdt. Det betyder, at respekt for natur og miljø går hånd i hånd med vores opfattelse af kvalitet, når det drejer sig om banepleje og vedligehold og udvikling af klubhuset og de aktiviteter, der skal udfolde sig der.

Lyngbygaard Golf klubhus og golfbaner

Mød vores bestyrelse herunder - og læs det seneste referat her

Kurt

Kurt Kristensen

Alex

Helle

Hanne
Hanne Johansen

John
John Finmann
Jens

Jens Bruun

Profil-billede-på-vej

Gitte Skov

Uanset om du er rutineret golfspiller eller helt ny i sporten, har vi et medlemskab, der passer til dig. Hos os får du smukke baner og fantastiske faciliteter, og bliver desuden en del af et godt socialt netværk med golfen som det naturlige omdrejningspunkt.

Udvalg

Herunder kan du læse om vores forskellige udvalg, og hvad de hver især laver.

Eliteudvalgets opgave er at styrke elitegolfen i klubben og sikre sig, at man arbejder frem mod klubbens vision for eliten. Dette omfatter bl.a. udarbejdelse af retningslinjer for elitearbejdet, udvikling af egne talenter, tiltrækning af nye elitespillere samt sørge for, at det sociale fungerer mellem alle eliteholdene.

Eliteudvalget består af:

Jens Ib Søborg
jens@daktylos.dk

Charlotte Hvid Laursen
chla.hvid@gmail.com

Martin Beuchert
beuchert1@hotmail.com

Peter Arnt Krøyer
pak@djga.dk

Begynderudvalgets opgave er at tilrettelægge et godt begynderforløb, som ruster de mange nye golfspillere til et fremtidigt medlemskab hos Lyngbygaard Golf. Det handler om at skabe kontakt mellem begyndere og medlemmer på samme niveau, så begynderne føler sig godt modtaget og velkomne i klubben, og så der opstår fællesskab mellem nye og gamle medlemmer. Det er samtidig begynderudvalgets opgave at tilknytte og koordinere frivillige hjælpere blandt klubbens medlemmer, som kan hjælpe med at give begynderne vejledning og en god start på deres golfkarriere.

Begynderudvalget består af:

John Finmann
john.finmann@gmail.com

Gitte Skov
gitteskov@live.dk

Peter Bække Kristensen
peterkristensen@city.dk

Lars Svendsen
svendsenlj@gmail.com

Alexander Herringe
ah@lyg.dk

Malene Bugge Rossen
mr@lyg.dk

Turneringsudvalgets opgave er at afholde klubturneringer på tværs af køn, alder og niveau, som er med til at udvikle og fremme det sociale liv i klubben. Det er samtidig turneringsudvalgets opgave at tilknytte frivillige hjælpere til arrangementerne, stå for sponsoropgaverne i forbindelse med klubturneringerne samt levere materiale til nyhedsbrev og hjemmeside omkring de afholdte turneringer.

Turneringsudvalget består af:

hellemoelleralbrecht@gmail.com

Hanne Johansen
hanne@pnorental.dk

Kurt Kristensen
kurtgr50@gmail.com

Eventudvalgets opgave er at planlægge og afholde forskellige arrangementer, som er med til at opbygge gode relationer mellem medlemmerne samt styrke klubånden og tilhørsforholdet til Lyngbygaard Golf.

Eventudvalget består af:

Sanne Madsen
sanne@sasma.dk

Martin Busk
mb@bricks.dk

Juniorudvalgets opgave er at sikre de bedst mulige rammer for alle juniorer i Lyngbygaard Golf på både bredde- og elitesiden.

Juniorudvalget understøtter et aktivt klubmiljø for juniorerne og motiverer de unge mennesker til at træne og konkurrere med og mod hinanden.

Juniorudvalget består af:

Leyla Krainert
phan_leyla_krainert@hotmail.com

Jeanett la Cour Søborg
jeanett@daktylos.dk

Son Phan
sonphan1211@gmail.com

Steen Lauridsen
steendl@gmail.com

Sportsudvalget består af:

afn-c@mail.tele.dk

Jens Bruun
jens-bruun@hotmail.com

Handicap udvalget består af:

afn-c@mail.tele.dk

hellemoelleralbrecht@gmail.com

Baner og faciliteter

Hos Lyngbygaard Golf kan du opleve et unikt golfanlæg bestående af en 18-hullers bane i international klasse, en 9-hullers bane i høj kvalitet, gode træningsfaciliteter samt et dansk designet klubhus. Dette danner rammen for en fantastisk golfoplevelse for alle golfspillere uanset hcp.