BLIV MEDLEM

Medlemskaber

Uanset om du er etableret golfspiller eller helt ny i sporten, er der plads til dig hos Lyngbygaard Golf. Vi har mange forskellige medlemskaber at vælge imellem, så der er mulighed for at finde præcis det medlemskab, som passer netop dig og dit behov. Er du allerede golfspiller og ved du, hvilket medlemskab du ønsker, kan du udfylde vores indmeldelsesblanket herunder.

Seniormedlemskab

Er du over 25 år, kan du blive seniormedlem hos Lyngbygaard Golf. Med et seniormedlemskab kan du frit benytte alle vores faciliteter. Du kan invitere gæster med til nedsat pris, og du kan deltage i klubturneringer og meget mere.

9.500,-
Intro-medlemskab - 2024

Bliv kampagnemedlem hos Lyngbygaard Golf i hele 2 år for kun 9.000 kr. pr. år. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun for spillere, som ikke tidligere har været aktivt medlem hos Lyngbygaard Golf.

9.000,-
Begyndermedlemskab

Vælger du et begynderforløb hos Lyngbygaard Golf, vil du opleve et kvalitetssikret forløb, der giver dig den rette introduktion til golfspillet og etiketten. Prisen for begynderforløbet inkluderer 3 måneders medlemskab, undervisning i golfsvinget, golfregler og lån af udstyr.

Sandkassegolf

Sandkassegolf er for de 7-11-årige. Du har ubegrænset adgang til banen, træningsområdet og tilhørende faciliteter. Du lærer at spille golf på en sjov måde sammen med andre på din egen alder.

750,-
Juniormedlemskab

Er du mellem 12-18 år, kan du blive juniormedlem hos Lyngbygaard Golf (til udgangen af det år man fylder 18 år). Med et juniormedlemskab kan du frit benytte alle vores faciliteter.

2.375,-
Ynglingemedlemskab

Er du mellem 18 og 25 år, kan du blive ynglingemedlem hos Lyngbygaard Golf (fra det år man fylder 18, til udgangen af det år man fylder 25). Med et ynglingemedlemskab kan du frit benytte alle vores faciliteter.

4.750,-
Træningsmedlemskab

Som træningsmedlem hos Lyngbygaard Golf kan du benytte alle vores træningsfaciliteter på lige vilkår med almindelige medlemmer. Du får adgang til driving range – både overdækket og udslag fra græstee, adgang til indspilsgreens og puttegreen samt fri afbenyttelse af træningsbolde.

2.000,-
Studiemedlemskab

Med et gyldigt studiekort kan du blive studiemedlem hos Lyngbygaard Golf. Som studiemedlem betaler du reduceret årskontingent i forhold til et normalt fuldtids kontingent, og du kan frit benytte alle vores faciliteter.

4.400,-
Ungseniormedlemskab

Er du mellem 26 til 28 år, kan du blive ungseniormedlem hos Lyngbygaard Golf. Med et ungseniormedlemskab kan du frit benytte alle vores faciliteter. Du kan invitere gæster med til nedsat pris, og du kan deltage i klubturneringer og meget mere.

7.500,-
9-hulsmedlemskab

Som flex-medlem hos Lyngbygaard Golf kan du frit benytte vores 9-hulsbane samt alle træningsfaciliteter. Du bliver medlem af Dansk Golf Union og modtager et DGU-kort, som gør det muligt at spille greenfee på de fleste golfbaner i Danmark. Som flexmedlem får du rabat på greenfee til vores 18-hulsbane på 100 kr. (kan ikke kombineres med andre rabatter). Ved klubmatcher skal du betale en greenfee på 250 kr. Som flexmedlem har du mulighed for at deltage i klub-i-klubben “The 9’ers”, hvor der er fokus på fællesskab, hygge og venskabelig konkurrence på golfbanen.

4.850,-
UngFlex-medlemskab

Som UngFlex-medlem hos Lyngbygaard Golf kan du frit benytte vores 9-hulsbane samt alle træningsfaciliteter. Medlemskabet inkluderer et DGU-kort, der gør det muligt at spille greenfee på de fleste golfbaner verden over. Derudover giver medlemskabet rabat på vores 18-hulsbane på kr. 100 (kan ikke kombineres med andre rabatter). Medlemskabet er for dig, der allerede kan spille golf og har eller tidligere har haft et DGU-kort, og er mellem 18 – 25 år (fra det år man fylder 18, til udgangen af det år man fylder 25).

2.400,-
Longdistancemedlemskab

Bor du mere end 40 km. fra Lyngbygaard Golf, og har du en anden golfklub som hjemmeklub, kan du blive longdistance-medlem hos Lyngbygaard Golf. Med et longdistance-medlemskab betaler du ca. halvdelen af et normalt årskontingent, og du kan frit benytte alle vores faciliteter.

5.900,-
Passivt medlemskab

Medlemskabet for dig, som ikke pt. er aktiv golfspiller, men som gerne vil beholde en tilknytning til klubben.

1.000,-

Bliv medlem her

Bliv medlem her
Skal Lyngbygaard være min hjemmeklub? *
Medlemskab *
*

baner

Danmarks bedste baner

Medlemskabet giver fantastiske golfoplevelser og hyggeligt samvær med andre golfere på Danmarks bedste baner.

social-netvaerk

Socialt netværk

Medlemskabet danner rammen om et godt socialt netværk med golfspillet som det naturlige omdrejningspunkt uanset handicap.
aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Klubben byder på et indholdsrigt aktivitetsprogram med faste ugedags-klubber for damer, herrer og seniorer samt løbende klubturneringer og medlemsarrangementer.

  • 18 hullers mesterskabsbane – Danmarks bedste par 3 hul
  • 9-huls-sløjfe på højt niveau
  • Banedesign af den anerkendte banearkitekt Rick Baril i samarbejde med Thomas Bjørn
  • Moderne overdækket driving range med træningsakademi
  • Dygtige trænere der bringer den nyeste teknologi i spil
  • Græstee i sæsonen 2-piece træningsbolde på træningsområdet
  • Short-game-område med to indspilsgreens og bunkers 2 store putting greens ved 1. Tee
  • Lækkert klubhus med gode omklædningsfaciliteter
  • Skøn restaurant med panoramaudsigt over banen

Her kan du læse mere om vores gældende greenfee- og samarbejdsaftaler:

https://lyg.dk/greenfee/

 Se nederst på siden.

Vi henviser til vores generelle vedtægter, hvor du kan læse om betingelserne for ændring af medlemskab. Ændringer af medlemskab skal ske skriftligt ved mail til info@lyg.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8744 1070

Lyngbygaard Golf samarbejder med betalingssystemet FarPay til udsendelse af kontingentopkrævninger. Vær opmærksom på, at mailen bliver udsendt fra send@farpay.dk.

Via FarPay tilbyder vi betaling med henholdsvis Betalingsservice, MobilePay eller indbetalingskort.

Hvis du er tilmeldt Betalingsservice, så modtager du stadig fakturaen i din indbakke, men det vil fremgå af fakturaen, at den er tilmeldt Betalingsservice. Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, kan du nemt og enkelt betale direkte fra linket i mailen.

Bliv medlem

Uanset om du er rutineret golfspiller eller helt ny i sporten, har vi et medlemskab, der passer til dig. Hos os får du smukke baner og fantastiske faciliteter, og bliver desuden en del af et godt socialt netværk med golfen som det naturlige omdrejningspunkt.