GOLFMEDLEMSKAB HOS LYNGBYGAARD GOLFKLUB VED ÅRHUS (Midtjylland)

Lyngbygaard Golf ved Aarhus har plads til alle golfspillere. Både hvis du har mange års erfaring eller er helt ny i sporten har vi et golfmedlemskab til dig.

Et medlemskab af Lyngbygaard Golf Klub giver dig ikke blot adgang til en af Danmarks bedste baner. Medlemskabet danner også rammen om et godt socialt netværk med golfspillet som det naturlige omdrejningspunkt.

Klubben byder på et indholdsrigt aktivitetsprogram med faste ugedags-klubber for damer, herrer og seniorer samt løbende klubturneringer og medlemsarrangementer.

Medlemskabet giver fantastiske golfoplevelser og hyggeligt samvær med andre golfere uanset handicap.

Golfmedlemskabet giver adgang til mange fordele

Hos Lyngbygaard Golf vil vi gerne give dig lidt mere, end du forventer. Vi har derfor indgået en række samarbejdsaftaler med forskellige virksomheder i Aarhus, som giver gode fordele og rabatter til medlemmer af Lyngbygaard Golf. Aftalerne spænder bredt – lige fra restaurantbesøg og rabat på køb af vin til fitnessmedlemskaber og greenfeeaftaler (dog kun for fuldtidsmedlemmer).

Udover medlemsfordele laver vi også en række medlemsarrangementer. Arrangementerne er for alle medlemmer hos Lyngbygaard Golf, og de vil blive lagt op i Golfbox, hvor tilmeldingen også sker. Du kan se de allerede planlagte arrangementer i vores aktivitetskalender under fanen “Medlemsarrangementer”.

Hvis du allerede ved, hvilket medlemskab du ønsker, kan du udfylde en indmeldelsesblanket, ellers er du velkommen til at kontakte os på tlf. 87441070.

Tilbud på golfmedlemskab

Fra 1. oktober kan du spille gratis resten af 2019, når du melder dig ind i Lyngbygaard Golf for 2020. Det første år betaler du kun kampagneprisen 8.400 kr for dit kontingent.

Melder du dig ind sammen med tre venner, får I alle fire kampagneprisen i både 2020 og 2021. Medlemskabet er ikke betinget af køb af et spillercertifikat.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun for spillere, som ikke tidligere har været aktivt medlem hos Lyngbygaard Golf.

Første års medlemskab – Kr. 8.400,-
Bliv kampagnemedlem hos Lyngbygaard Golf i 2019 for kun 8.400 kr. det første år. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun for spillere, som ikke tidligere har været aktivt medlem hos Lyngbygaard Golf. Er I fire spillere eller flere, der melder sig ind sammen, får I kampagneprisen i to år. Medlemskabet er ikke betinget af køb af et spillecertifikat.

Begyndermedlemskab – Kr. 1.500,-
Vælger du et begynderforløb hos Lyngbygaard Golf Klub, vil du opleve kvalitet fra først til sidst, der giver dig den rette introduktion til golfspillet og etiketten. Prisen for begynderforløbet inkluderer 3 måneders medlemskab, undervisning i golfsvinget, golfregler og lån af udstyr.
Du kan læse mere om vores begynderforløb her

Junior-medlemskab – Kr. 2.450,-
Er du under 18 år kan du blive juniormedlem hos Lyngbygaard Golf (til udgangen af det år man fylder 18 år). Med et juniormedlemskab kan du frit benytte alle vores faciliteter og kun betale 1/4 kontingent i forhold til det pågældende års kontingent for seniorer med certifikat.
Medlemskabet er ikke betinget af køb af et spillecertifikat.

Ynglinge-medlemskab – Kr. 4.900,-
Er du mellem 18 og 25 år kan du blive ynglingemedlem hos Lyngbygaard Golf (fra det år man fylder 18, til udgangen af det år man fylder 25). Med et ynglingemedlemskab kan du frit benytte alle vores faciliteter og kun betale 1/2 kontingent i forhold til det pågældende års kontingent for seniorer med certifikat.
Medlemskabet er ikke betinget af køb af et spillecertifikat.

Studie-medlemskab – Kr. 4.100,-
Med et gyldigt studiekort kan du bliver studiemedlem hos Lyngbygaard Golf. Som studiemedlem betaler du reduceret årskontingent i forhold til et normalt fuldtids kontingent, og du kan frit benytte alle vores faciliteter.
Medlemskabet er ikke betinget af køb af spillecertifikat.

Senior-medlemskab – Kr. 9.800,-
Er du over 25 år kan du blive seniormedlem hos Lyngbygaard Golf. Med et seniormedlemskab kan du frit benytte alle vores faciliteter.
Medlemskabet er ikke betinget af køb af et spillecertifikat.

Flex-medlemskab – Kr. 3.700,-
Som flexmedlem hos Lyngbygaard Golf kan man frit benytte vores 9-huls bane samt træningsfaciliteter. Man bliver medlem af Dansk Golf Union og modtager derfor et DGU kort, som gør det muligt at spille greenfee på de fleste golfbaner i Danmark. Ønsker man at spille greenfee på vores 18 huls bane, får man det til reduceret pris –  nemlig 300,- kr. i hverdage og 400,- kr. i weekender og helligdage. Som flexmedlem har man mulighed for at deltage i klub-i-klubben i form af “The 9’ers”. 
Medlemskabet er ikke betinget af et køb af spillecertifikat.

Longdistance-medlemskab – Kr. 5.500,-
Bor du mere end 40 km. fra Lyngbygaard Golf og har du en anden golfklub som hjemmeklub, kan du blive longdistance medlem hos Lyngbygaard Golf. Med et longdistance medlemskab betaler du ca. halvdelen af et normalt årskontingent og du kan frit benytte alle vores faciliteter.
Medlemskabet er ikke betinget af køb af spillecertifikat

Hverdag 65+ – Kr. 7.800,-
Er du over 65 år kan du blive hverdag 65+ medlem hos Lyngbygaard Golf. Som hverdag 65+ medlem kan man frit benytte alle vores faciliteter i hverdagene, men der skal betales greenfee for spil på banen i weekender og på helligdage.
Medlemskabet er ikke betinget af et køb af spillecertifikat.

Træningsmedlemskab – Kr. 1.500,-
Som træningsmedlem på Lyngbygaard Golf kan du benytte alle vores træningsfaciliteter på lige vilkår med almindelige medlemmer. Du får adgang til driving range – både overdækket og udslag fra græstee, adgang til indspilsgreens og puttegreen, fri afbenyttelse af træningsbolde, mulighed for tilkøb af trackman-medlemskab.

Passivt medlemskab – Kr. 1.000,-
Medlemskabet for dig, som ikke pt. er aktiv golfspiller, men som gerne vil beholde en tilknytning til klubben.

Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.