Lær at spille golf

Begyndergolf for enhver

Drømmer du om at blive den nye Justin Rose eller Thorbjørn Olesen, eller vil du bare prøve at spille golf for første gang? Lyngbygaard Golf ved Aarhus tilbyder et særdeles veltilrettelagt begynderforløb, som introducerer dig til golfsporten og etiketten på og udenfor banen. Er du helt grøn og har ikke prøvet at spille før, skal du ikke fortvivle. Alle kan spille golf og vi har begynderhold for alle. Har du lyst til at prøve golf, kan du komme på et begynderforløb hos os. Vælger du et begynderforløb hos Lyngbygaard Golf, vil du opleve kvalitet fra start til slut, der giver dig den rette introduktion til golfspillet og etiketten.

Prisen for begynderforløbet*

Prisen i 2022 er kr. 1.500. Prisen for 2023 er endnu ikke fastlagt. Du får:

 • 3 måneders begyndermedlemsskab
 • 3-ugers undervisnings- og træningsforløb med vores pro
 • Teoriundervisning og regelprøve
 • Banevejledning
 • Fællestræninger hver onsdag
 • BegynderMix-turneringer hver mandag
 • Månedsafslutninger
 • Lyngbygaard Polo og pitchfork
 • Spil på vores 9-hulsbane under forløbet.
 • Fri adgang til klubhus og træningsfaciliteter
 • Fri adgang til træningsbolde
 • Lån af udstyr
*Begynderforløb er udelukkende for nye golfspillere, som ikke tidligere har taget golfkørekortet.

Golftræner er i gang med at undervise
Golf underviser i sand

Begyndergolf 2023

Vi er ikke helt klar med planerne for begynderforløb i 2023. Vi forventer dog i lighed med tidligere sæsoner at tilbyde en kombination af turboforløb og almindelige kurser. Turboforløb er intensive forløb (3 samlede dage over en weekend), hvor almindelige forløb typisk løber over 3 uger med 5-7 fremmødedage efter arbejdstid, der i varighed strækker sig over et par timer. I enkelte tilfælde kan vi arrangere skræddersyede begynderforløb. Har du lyst til at prøve golf, og sidder du med spørgsmål til vores begynderforløb, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 87441070 eller info@lyg.dk.

Kun for kvinder

Kvinder i alle aldre kan være med – vi har det så sjovt! Vores ”Kun for kvinder” begynderhold, er for alle kvinder der har lyst til at give sig i kast med golfen. Vi vil gerne vise, at golf er mere end bare en sport. Golf er socialt, og vi sætter humor, venskaber samt samvær højt. Udover golfen vil vi lave en masse aktiviteter, så dit netværk i klubben forstærkes. I 2022 fik vi tilskud fra DIF og DGI’s foreningspulje, og det vil vi også søge om i næste sæson. Prisen forventes dog stadig kun at blive 1.500kr, selvom der tillægges andre aktiviteter og nogle gange vil der også være forplejning. Mere information følger...

Kvinde der spiller golf

Turboforløb

Til dig som måske ikke har tid til et træningsforløb på 3 uger – eller som blot ønsker et mere intensivt forløb – udbyder vi i 2022 et turbohold i april og juli måned. Turboholdet forudsætter medlemskab af Lyngbygaard Golf i resten af 2022. Prisen – inkl. turboforløbet – er 4.650 kr. eller 8.800 kr. afhængig af, om du vælger fleks-medlemskab eller kampagnemedlemskab (fuldtid).

Tilmelding Begyndergolf 2022

Tilmelding til begyndergolf
Køn *
Vælg begynderhold *
Trøjestørrelse – til bestilling af begynderpolo *

Turboforløb forudsætter flex-medlemskab eller kampagnemedlemskab (fuldtid)

Det siger vores tidligere deltagere