Lær at spille golf

Begyndergolf for enhver

Drømmer du om at blive den nye Emily Pedersen eller Thorbjørn Olesen, eller vil du bare prøve at spille golf for første gang? Lyngbygaard Golf ved Aarhus tilbyder et særdeles veltilrettelagt begynderforløb, som introducerer dig til golfsporten og etiketten på og udenfor banen. Er du helt grøn og ikke har prøvet at spille før, skal du ikke fortvivle. Alle kan lære at spille golf. Har du lyst til at prøve golf, kan du komme på et begynderforløb hos os. Vælger du et begynderforløb hos Lyngbygaard Golf, vil du opleve kvalitet fra start til slut, der giver dig den rette introduktion til golfspillet og etiketten. Se her, hvad vores medlemmer siger om begyndergolf.

Hvad får du som begynder

Prisen i 2023 varierer alt efter, hvornår du starter. Se program og pris for de enkelte begynderforløb længere nede på siden. I hvert begynderforløbet får du:

 • Medlemskab og DGU-kort efter endt og bestået prøveforløb på 9-hulsbanen
 • Undervisning og træning
 • Teoriundervisning og regelprøve
 • Banevejledning
 • Fællestræninger hver onsdag
 • BegynderMix-Turneringer hver mandag – Præmier sponsoreret af Golf Experten
 • Månedsafslutninger
 • Lyngbygaard polo
 • Spil på 9-hulsbanen
 • Adgang til klubhus og træningsfaciliteter
 • Adgang til træningsbolde
 • Lån af udstyr

begyndergolf-605x805
Golf underviser i sand

Begyndergolf 2023

Program begynderhold 4 - opstart d. 1/6 - 1.600,- Program begynderhold 5 - opstart d. 10/8 - 1.000,- Turboforløb 1 - opstart d. 12/5 Turboforløb 2 - opstart d. 30/6 Program for Kvinder og golf 2023. I enkelte tilfælde kan vi arrangere skræddersyede begynderforløb. Har du lyst til at prøve golf, og sidder du med spørgsmål til vores begynderforløb, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 87441070 eller info@lyg.dk.

Kun for kvinder

Kvinder i alle aldre kan være med – vi har det så sjovt! Vores ”Kun for kvinder” begynderhold, er for alle kvinder der har lyst til at give sig i kast med golfen. Vi vil gerne vise, at golf er mere end bare en sport. Golf er socialt, og vi sætter humor, venskaber samt samvær højt. Udover golfen vil vi lave en masse aktiviteter, så dit netværk i klubben forstærkes. I 2022 fik vi tilskud fra DIF og DGI’s foreningspulje, og det vil vi også søge om i næste sæson. Prisen forventes dog stadig kun at blive 1.500kr, selvom der tillægges andre aktiviteter og nogle gange vil der også være forplejning. Program for Kvinder og golf 2023.

Kvinde der spiller golf

Turboforløb

Til dig som måske ikke har tid til et træningsforløb på 3 uger – eller som blot ønsker et mere intensivt forløb – udbyder vi i 2023 et turbohold i maj og juni måned. Turboholdet forudsætter medlemskab af Lyngbygaard Golf i resten af 2023. Prisen – inkl. turboforløbet – er 3.500 kr. i maj forløbet eller 2.500 kr. i juni forløbet. Alle begynderforløb giver et Flex-medlemskab resten af året efter besået forløb. Se program for turboforløb under "Begynder golf 2023"

Tilmelding Begyndergolf 2023

Tilmelding til begyndergolf
Køn *
Vælg begynderhold *
Trøjestørrelse – til bestilling af begynderpolo *

Vi gør opmærksom på, at begynderforløb udelukkende er for nye golfspillere, som ikke tidligere har taget golfkørekortet.

Det siger vores tidligere deltagere