PARMATCH-KLUBBEN

Som navnet antyder, spiller vi i hold med vores ven/makker, mor/datter/søn/far, kæreste eller ægtefælle i parmatch-klubben. Vi spiller seks matcher i løbet af  året i perioden april til september, og de tre bedste scores tæller med til mesterskabet i parmatchturneringen. I forpligtiger jer ikke til alle seks turneringer, men blot den eller de søndage, hvor I kan. Vi spiller nogle af de sjove spilformer, der findes ud over stableford.

Udover de sjove spilformer er en væsentlig del af turneringen HYGGE og vi afslutter altid med en frokost på Restaurant No. 19.

Se det seneste nyhedsbrev fra parmatch-klubben her.

Hvem kan deltage?
Alle par –  det være sig venner, partnere, kærester eller ægtefæller, hvor mindst den ene part er medlem i Lyngbygaard Golf. Hvis den anden part er medlem i en anden golfklub, skal der betales greenfee til Lyngbygaard Golf.

Spilformer
Fx Forursome, Greensome, Fourball og Scramble. Den aktuelle spilform annonceres på Golfbox.

Spiltidspunkt
Vi spiller følgende søndage i 2019 med start fra kl. 09.30:

14. april.

19. maj.

2. juni.

7. juli.

18. august – denne søndag starter vi 10:12.

1. september (afslutningsmatch med uddeling af parmatchpokal).

Pris
Turneringen vil i år inkludere et turneringsfee på 50,- pr. hold, der udelukkende vil gå til præmier. Beløbet betales på dagen. Præmier fra sponsorer søges og når de kommer vil turneringsfee blive annulleret.

Tilmelding foregår via Golfbox, og der skal kun laves én tilmelding pr. par.

Husk at bestille Dagens Ret under tilmeldingen på Golfbox. Drikkevarer købes i restauranten.

Præmieoverrækkelsen finder sted efter spisningen.

Præmier
Det bedste par efter hver match samt dagens ’udfordring’.

I den gennemgående turnering spilles om følgende points:

1. Plads 10 point
2. Plads 8 point
3. Plads 6 point
4. Plads 4 point
5. Plads 2 point
Fremmøde 1 point

Pokalen
Foruden præmier til de enkelte matcher spiller vi om en pokal. For at have mulighed for at vinde pokalen, skal der deltages i mindst tre runder og det er de tre bedste runder, der tæller. Udover æren og pokalen tildeles vinderne også fornøjelsen af at arrangere næste års parmatchturnering. Så der er meget at spille for.

Jan Bøcker Johansen

jaybee@outlook.dk