TRÆNERTEAMET

Head Pro

Mød vores pro, der står klar til at undervise både nybegyndere og øvede i alle golfens teknikker og facetter.

Peter Krøyer (Pro)

Engageret, energisk, kompetent og en glad personlighed – er blot nogle af de ord som beskriver Peter. Med udgangspunkt i elevens ønske søger Peter altid at tilrettelægge den mest effektive og inspirerende træning for på den måde at hjælpe eleven til at indfri egne mål. For at kunne udvikle sine elevers kompetencer søger Peter konstant efter at udvikle sine egne kompetencer som træner. Udover at deltage i forskellige kurser i ind- og udland arbejder Peter i USA årligt sammen med nogle af verdens mest anerkendte trænere. Følgende golfpersonligheder har været en stor inspiration for Peter: Mariano Bertolome, Karen Harrison og Dr. Rob Neal.

  • Diverse PGA seminarer
  • Titleist Performance Institute uddannelser i USA Level 1 & 2.
  • Victor Gustavsson Shortgame level 1 & 2.
  • Jim Hardy Plane Thuth Level 1 & 2.
  • James Ridyard Shortgame semiar
  • Har arbjedet sammen med Dr. Rob Neal i Golf Biodynamics i Florida
Kontakt
Tlf: 2945 0039
Mail: pak@djga.dk

PeterKroeyer_LyG (002)

Morten Paulsen (Pro elev)

Morten Paulsen er vores pro elev, der står klar til at undervise både begyndere og øvede i alle golfens teknikker og facetter. Engageret, kompetent, imødekommende, seriøs, opmærksom, behagelig og smilende er nogle af de ord der karakteriserer Mortens personlighed som underviser. Undervisning af Morten tager altid udgangspunkt i en individuelt tilpasset træning ud fra dine ønsker, behov og målsætning. Morten har tidligere undervisningserfaring fra Idrætsskolerne i Oure og Club la Santa, og har mere end 25 års erfaring som golfspiller. Morten har tidligere spillet divisionsgolf, og har et handicap på +0,7. Som uddannet markedsføringsøkonom har Morten gennem en årrække arbejdet som butikschef i golfbranchen, og er senest uddannet fysioterapeut, hvorfor der i Mortens træning er opmærksomhed rettet mod hensigtsmæssige bevægmønstre med udgangspunkt i den enkeltes fysik. Morten er optaget af, at du spiller med golf udstyr, der understøtter dine mål som golfspiller, og tilbyder ud over undervisning, desuden club-fitting af mærkerne Titleist, Callaway og Mizuno med baggrund i data fra TrackMan, din fysik og golfmæssige ambitioner. Kontakt
Tlf: 61 30 21 12
Mail: morten@danskgolfakademi.dk

Morten 4

Peter Krøyer

Ved køb af 5 lektioner gives 10% rabat. Ved køb af 10 lektioner gives 15% rabat.
1 person i 40 minutter
kr. 550,-
2 personer i 40 minutter
kr. 625,-
1 person i 60 minutter
kr. 825,-
2 personer i 60 minutter
kr. 925,-
Gruppelektion (3 personer eller flere) i 60 minutter
kr. 1.000,-

Morten Paulsen

Ved køb af 5 lektioner gives 10% rabat. Ved køb af 10 lektioner gives 15% rabat.
1 person i 40 minutter
kr. 400,-
2 personer i 40 minutter
kr. 475,-
1 person i 60 minutter
kr. 600,-
2 personer i 60 minutter
kr. 700,-
Gruppelektion (3 personer eller flere) i 60 minutter
kr. 900,-

Kursusoversigt

Vi tilbyder kurser, der tager udgangspunkt i forskellige teknikker og områder af golfspillet. Med et målrettet kursus kan du fokusere på lige præcis den del af spillet, hvor du ønsker at forbedre dig. Se vores kurser herunder. Se under Kurser i GolfBox for oversigt.