Brasseriet

BRASSERIET

Menukort

For enden af det 18. hul på Lyngbygaard golfbane finder man Brasseriet, hvor “enkelt og ukompliceret” er nøgleord i både indretning og anretning. Her kan man indtage et udsøgt måltid mens man nyder hinanden og ikke mindst den skønne udsigt. Atmosfæren er hyggelig og hver enkel servering sker med omtanke, hvad end det er smørrebrød og kildevand efter en runde golf eller en a la Carte bestilling til aftenens middag. Brasseriet er et spisested hvor kvalitet og smag vægtes højere end fine fornemmelser. Maden er lavet med kærlighed til de enkelte råvarer og serveres af engageret og venligt personale.

Tapasplatte

Til 1 person. Kokkens udsøgte udvalg, som typisk indeholder fisk, kød, grønt, sødt, brød samt pesto/smør.

139,-
Ribeye steak

Med pommes frites, salat og valgfri sauce: bearnaise- eller whiskeysauce.

219,-
Bearnaiseburger

Med vores røget mayo, syltet agurk, syltet rødløg, bacon, cheddar samt kålsalat og pommes frites.

125,-
Oksekødsburger

Med vores røget mayo, syltet agurk, syltet rødløg, bacon, cheddar samt kålsalat og pommes frites.

125,-
Kyllingeburger

Med vores røget mayo, syltet agurk, syltet rødløg, bacon, cheddar samt kålsalat og pommes frites.

125,-
Stjerneskud

Med 2 stegte og en dampet rødspættefilt, hjemmelavet rejesalat, agurk, citron, dild, mayonnaise og caviart.

129,-
Pariserbøf

Med æggeblomme, peberrod, løg, capers og syltet rødbede.

129,-
Vegetarburger

Med vores røget mayo, syltet agurk, syltet rødløg, cheddar samt kålsalat og pommes frites.

125,-
Vegetarisk pariserbøf

Med æggeblomme, peberrod, løg, capers og syltet rødbede.

125,-
Ugens pastaret

Se info på tavlen eller spørg en tjemer.

95,-
Bane sandwich

Spørg tjeneren efter indhold

45,-
Bane sandwich med sodavand/øl

Spørg tjeneren efter indhold

60,-
Dagens kage

Se info på tavlen eller spørg en tjener.

20,-

Selskaber

Skal du holde konfirmation, barnedåb, bryllup, fødselsdag eller blot en stor fest, så er Brasseriet det helt rette sted. I vores smukke lokaler med udsigt over golfbanen er mulighederne mange og kan rumme selskaber og festligheder med op til 130 gæster.

Pejsestuen

I vores Pejsestue er der plads til op mod 50 gæster, og lokalet egner sig derfor rigtig godt til mindre selskaber, messer, møder eller fremvisninger. Med sine store vinduespartier ud mod golfbanens træningsanlæg og grønne marker er Pejsestuen noget meget specielt og danner perfekte rammer til en rigtig godt arrangement.

Selskab med bordopdækning

Brasseriet

I BRASSERIET er der en verden af muligheder, da vi har plads til ca. 130 gæster. Det smukke lokale egner sig derfor særdeles godt til større fester som konfirmationer, bryllupper, konferencer, mini messer med mere. BRASSERIET har på højre side en helt fantastisk udsigt over golfbanen mens det gamle og historiske Lyngbygaard gods omfavnet i Lyngby´s smukke natur ligger på venstre side.

Åbningstider Brasseriet

Hold øje med Brasseriets Facebookside, hvor vi løbende vil opdatere åbningstiderne hen over vinteren Der tages forbehold for ændrede åbningstider ved større arrangementer. Det vil stadig være muligt at få serveret forudbestilte kolde anretninger udenfor køkkenets åbningstid.

Kontakt

Har du brug for et uforpligtende tilbud på selskaber, mad ud af huset eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der passer til dig. Oplysninger om allergener kan fås hos personalet. Ring til os på +45 20900770