COMPANY DAY

Giv Jeres kunder, samarbejdspartnere, leverandører eller medarbejdere en anderledes og helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse hos Lyngbygaard Golf.

Når I booker en Company Day hos os, er I og Jeres gæster i fokus hele dagen, og med vores store erfaring sikrer I Jer en professionel rådgivning og tilrettelæggelse fra start til slut. Vi kan arrangere Company Days for både store og små grupper og vi er i løbende dialog med Jer, så dagens forplejning og program tilpasses lige netop Jeres dag og ønsker om udbytte.

Vi står selvfølgelig for matchledelse, som inkluderer turneringsopsætning i Golfbox, check-in, stor startliste, scorekort, indtastning af scorekort efter runden, udbringning/indhentning af indlagte konkurrence, overdragelse af resultater, bordkort, program med matchproportioner og velkomstskilt – det hele med Jeres logo.

I vil typisk starte med en lækker morgenbuffet og efter en introduktion til banen skydes dagens turnering i gang. Der er hygge og konkurrencestemning på banen hele dagen og vi sørger for forplejningen, så alle kan være i højeste gear. Dagen sluttes typisk af med fællesspisning, præmieoverrækkelse og hygge i Restaurant No. 19.

Såfremt ikke hele gruppen er golfspillere, tilbyder vi naturligvis også arrangementer, der tilgodeser personer uden den helt store erfaring med golf.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen hos Lyngbygaard Golf og skal gøre vores yderste til, at Jeres arrangement bliver så vellykket som muligt.

For yderligere information eller tilbud kontakt os på info@lyg.dk eller tlf. 8744 1070.

Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.