COMPANY DAY I ÅRHUS HOS LYNGBYGAARD GOLFKLUB – IDEELT TIL VIRKSOMHEDER I MIDTJYLLAND

Styrk relationerne på arbejdspladsen eller mellem dine samarbejdspartnere med en Company Day på Lyngbygaard Golf ved Aarhus. Vi garanterer en spændende Company Day med masser af udfordringer og sjove oplevelser, som styrker dit faglige netværk.

Vi arrangerer Company Days for både store og små grupper fra hele Midtjylland og tilpasser hver Company Day, så det passer til lige netop jeres virksomhed eller netværk.

Når I booker en Company Day står vi selvfølgelig for matchledelse, som inkluderer turneringsopsætning i golfbox, check-in, stor startliste, scorekort, indtastning af scorekort efter runden, udbringning/indhentning af indlagte konkurrencer, overdragelse af resultater, bordkort, program med matchproportioner og velkomstskilt – det hele med jeres logo.

En Company Day kræver ikke golferfaring

Er alle i netværket ikke golfspillere, tilbyder vi naturligvis også arrangementer, der tilgodeser personer uden den helt store golferfaring.

En Company Day starter typisk med en lækker morgenbuffet, og efter en introduktion til banen skydes dagens turnering i gang. Vi sørger for forplejningen hele dagen, så I kan koncentrere jer om golfspillet og samværet på banen.

Efter runden på golfbanen afsluttes en Company Day typisk med fællesspisning, præmieoverrækkelse og hygge i Restaurant No. 19.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen hos Lyngbygaard Golf. For yderligere information eller tilbud kontakt os på info@lyg.dk eller tlf. 8744 1070.

Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.