THE 9’ERS

Formål

The 9’ers er for ALLE – damer og herrer i Lyngbygaard Golfklub, som har lyst til at spille golf uden et stort forventningspres. Du kan være med, når du har erhvervet dit DGU kort, og har opnået et handikap under 48, og vi spiller på onsdage. The 9’ers hovedformål er at fremme det sociale netværk, og vi spiller sammen herrer og damer. Vi stræber efter at støtte og lære af hinanden, og styrke det sociale samvær. Et andet formål er, at du spiller med så mange, mere eller mindre kendte medlemmer, som muligt. Derved udvider du dit netværk i klubben, og kan få nye spillemakkere.

Alle Lyngbygaard medlem med gyldigt DGU-kort og med et handikap under 48 kan deltage. Både fleks og fuldtidsmedlemmer er velkomne. Det koster ikke noget at være med i 9’ers.

Order of Merit spilles hver onsdag – som oftest kl 17.30, men i ydersæsonen er det kl. 17.00, så vi sikrer, at vi har dagslys nok til at spille færdig. Bemærk at tidspunktet er starttiden ude fra hullerne.

Vi spiller altid månedsafslutning den sidste onsdag i måneden kl. 17.30, første gang 1/5, hvor der spilles 3 kølle match

29. maj her spilles Snorematch Stableford point. Der er Gunstart kl. 17:30, Match info ved putting green kl. 17:00, Matchfee 50,00 kr. via MobilePay 25 46 30 36 på dagen tak!

5. juni Grundlovsdag skal vi spille 9 huller på (SKY) Lübker Golf Ressort. Tilmeld på Golfbox. Der er løbende start fra kl. 15.30

Pris for dette arrangement er 350 kr. pr. pers. inkluderer greenfee og efterfølgende dagens ret i Brasseriet excl. drikkevarer.

26. juni her spilles Greensome med reduceres Hcp. som Stableford. Der er Gunstart kl. 17:30, Match info ved putting green kl. 17:00, Matchfee 50,00 kr. via MobilePay 25 46 30 36 på dagen tak !, Greensome er en variation af Foursome, hvor begge partnere spiller fra teestedet, og et af de to tee slag vælges. Den partner, hvis tee slag ikke blev valgt, slår derefter det næste slag, og hvert efterfølgende slag slås i skiftende rækkefølge, indtil bolden er i hullet. Hvis for eksempel tee slaget fra spiller A vælges på det første hul, slår spiller B det næste slag, så slår spiller A og så videre, indtil bolden er i hullet. Begge spillere slår så fra det næste huls teested og processen gentages.

31. juli her spilles Slagspil Single. Der er Gunstart kl. 17:30, Match info ved putting green kl. 17:15, Matchfee 50,00 kr. via MobilePay 25 46 30 36 på dagen tak!

28. august der spilles som Texas Scramble, Gunstart kl. 17:30 match info. ved putting green 17:15, Matchfee 50,00 kr. på MobilePay 25 46 30 36 på dage tak! En Texas Scramble er en firepersoners hold-Scramble, og dette kræver normalt et minimum antal tee-slag af hvert medlem af holdet, der skal bruges under runden. Nogle former for Texas Scramble kræver, at en spiller deres egen bold i løbet af hvert par 3-hul.

Sidste månedsafslutning spilles 6. oktober Afslutningsmatch, der spilles 2 Mulligan samt 1 drop. Der er gunstart kl. 10:00 Match info. 09:45 ved putting green. Matchfee 50,00 på MobilePay 25 46 30 36 på dagen tak!

Vi finder en spillemakker til dig de gange hvor matchformen evt. er en parmatch.

Månedsafslutningerne tæller ikke med i Order of Merit og der spilles typisk forskellige matchformater, så vi også prøver kræfter med andet en Stableford.

Der er altid gode præmier, så vi får rig mulighed for at fejre vores sejre og klappe ad hinanden. Vi glæder os til at se jer, og håber I vil møde talstærkt op.

The 9’ers har ikke noget kontingent og Order of Merit-turneringerne hver onsdag koster ikke noget. Månedsafslutningerne koster kr. 50,- at deltage i. Beløbet dækker matchen og udgifter til præmier.

Løbende hulspil. Der startes med Puljespil, herefter bliver det Cupspil.

Der afholdes i perioden 20/4 til 21/9, hvor der spilles finale, en løbende hulspilsturnering på 9 hullers banen. 2024 bliver 6. år med denne turnering. Her kæmpes om en vandrepokal – og en ikke ubetydelig håneret. Vinderen af hulspilsturneringen i 2023 blev Peter Michael Sjøstedt. Finale dagen spilles den 21. september 2024 om formiddagen.

Hvor og når det er muligt forsøger vi at arrangere udflugter til andre klubber/baner. Der arbejdes løbende på opgaven, så følg med i The 9’ers Facebook gruppe.

5. juni Grundlovsdag skal vi spille 9 huller på (SKY) Lübker Golf Ressort. Tilmeld på Golfbox. Der er løbende start fra kl. 15.30

Pris for dette arrangement er 350 kr. pr. pers. inkluderer greenfee og efterfølgende dagens ret i Brasseriet excl. drikkevarer.

Weekendtur til det nordlige Tyskland for alle Lyngbygaard medlemmer – Så er interessetilkendegivelse til klubtur til Gut Apeldör klar i golfboks   – er det noget for dig/jer? Vi skal spille en masse golf (vi sætter en lille turnering op) og hygge os.

Har du/I lyst til at være med så skal du/I tilmelde dig/jer på golfboks – udfyld de stillede spørgsmål ved tilmelding. Interessetilkendegivelse foregår på https://www.golfbox.dk/portal/golf_info/gbtourframe.asp?language=1030#/competition/4223068/info

Endelig tilmelding med betaling af depositum sker i løbet af foråret 2024.

Der er forhåndsbooket 12 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser d. 13 – 15. september 2024 på Gut Apeldör, som er kendt af mange danske golfere, og som ligger i Nordtyskland ca. 80 km fra Padborg. Se mere her: https://apeldoer.de/en/

Transport er ikke inkluderet.

Opholdet inkluderer:

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
2 x middag
3 dages ubegrænset golf
Fri adgang til sauna inkl. badekåbe

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse er 400€.
Prisen pr. person i enkeltværelse er 480€.

Deltagelse efter først-til-mølle-princip.

Tilkøb: Madpakke 5€ pr. person/dag.

Du/I kan deltage uanset om du er fuldtidsmedlem, fleksmedlem eller har et andet medlemskab.

The 9’ers er på Facebook, og du er meget velkommen til at følge os. Skriv “9’ers” i søgefeltet på Facebook for at følge os. Dette er stedet til at finde en spil makker, hvis man har en tid på banen, en tur til en anden bane eller andet.

Drømmerunden spilles som en netto-runde. Dvs. at det er dit spillehandicap, som er gældende den dag du lukker dit sidste hul, vil blive fratrukket din samlede score. Hvis du ikke lukker alle huller, kan du ikke deltage i netto-turneringen.

For 2024 er der (Order of Merit & Drømmerunde) Match hver onsdag fra 7/4 til og med 18/9.

Det er de 10 bedste runder man har spillet i løbet af sæsonen, der tæller. Den spiller, som har det bedste gennemsnit på 10 indleverede scorekort vinder 9’ers vandrepokal for året 2024.

Formatet giver fremadstormende begyndere, der forbedrer sig gennem sæsonen en god mulighed for få sit navn på vandrepokalen, men alt kan ske i golf.

I 2023 blev OmO blev vundet af Peter Michael Sjøstedt, DR blev vundet af Karen Aarup Iversen og Hulspil blev vundet af Henrik Lender.

Vi har gunstart, hvor vi mødes ved puttinggreenen et kvarter før tee time og går ud til de huller der startes fra. Bemærk at man skal være klar på hullerne til starttiden 17:30 eller 17:00.

Scorekort hentes forinden i receptionen.

Tilmelding er via Golfbox og du sættes sammen med nye medspillere fra gang til gang.

Scorekort afleveres efter runden i restauranten, hvor vi typisk spiser sammen efter runden.

Generelt er spisningen med til at cementere det sociale fællesskab i The 9’ers.

Der skal være markørunderskrift på scorekortet, og det er vigtigt at score er regnet rigtigt ud. Der spilles efter gældende DGU-regler.

Kontakt

Lars Svendsen 2546 30 36 / svendsenlj@gmail.com Børge Gormsen 2162 1010 / mailto:gorm4810@hotmail.com Jacob Borgholm 5232 5055 / jacob@borgholm.dk Jesper Dan Nielsen 2720 7949 / jesperd8@gmail.com