THE 9’ERS

Nyhedsbrev
Læs de seneste nyheder fra 9’ers her.

Formål
The 9’ers er for ALLE, der har lyst til at spille turnering uden et stort forventningspres. Enhver kan være med. Fra dem, der lige har erhvervet deres DGU-kort, til dem der har tilbragt et halvt liv på golfbanen.
Klubben med det sociale islæt, hvor vi støtter og lærer af hinanden. Hvor alle, der kun kan nå 9 huller, alligevel kan nå at være med i en turnering. Klubben-i-klubben hvor du finder nye golfvenner og ved hver månedsafslutning har mulighed for, at spille med andre end dem du plejer.

Medlemsbetingelser
Enhver med gyldigt DGU-kort kan deltage. Dvs. ikke kun medlemmer af 9-hulsbanen, men også medlemmer fra 18-hulsbanen er velkomne.

Kontingent
The 9’ers har ikke noget kontingent og Order of Merit-turneringerne hver onsdag koster ikke noget. Månedsafslutningerne koster kr. 40,- at deltage i. Beløbet dækker matchen og udgifter til præmier. Evt. fællesspisning tilkendegives med ja/nej ved tilmelding.

Spilletidspunkt
Orders of Merit spilles hver onsdag, der er 19 planlagte matcher, hvoraf de 10 bedste tæller. Den spiller, som har det bedste gennemsnit på 10 indleverede scorekort vinder 9’ers vandrepokal for året 2019.  Første gang der spilles onsdagsmatch til Order of Merit er onsdag 10/4 og sidste gang er onsdag 18/9.

I år har vi valgt Gunstart, hver onsdag klokken 17:30. D. 10/4 er der dog gunstart allerede kl. 17:00. Dette så vi alle mødes, og starter ud på de 9 huller samtidigt. På den måde vil det være nemmere at lære nye spillemakkere at kende. Du melder dig til på Golfbox og møder op i god tid. Vi finder sammen en makker til dig

Scorekort afleveres efter runden i baren i restauranten. Der skal være markørunderskrift på scorekortet, og det er vigtigt at score er regnet rigtigt ud. Der spilles efter gældende DGU-regler.

Månedsafslutninger
Vi spiller altid månedsafslutning den sidste onsdag i måneden kl. 17.30, første gang 1. maj, hvor der spilles Greensome. Vi finder en makker til dig. Der er matchinformation på ved puttinggreenen kl. 17.10. Scorekort afhentes i receptionen.

Der er altid gode præmier, så vi får rig mulighed for at fejre vores sejre og klappe af hinanden.

Vi glæder os til at se Jer, og håber I vil møde talstærkt op.

Se spilleplan for hele sæsonen her (pdf).

Klubmesterskaber
Som noget nyt vil Lyngbygård golfklub i år afholde klubmesterskaber på både 9 og 18 huls banen. Klubben vil annoncere dato for afvikling af disse mesterskaber.

Øvrige arrangementer/udflugter m.m.
Der arbejdes med at lave fællesudflugter til andre baner. Der vil blive orienteret om dette i løbet af sæsonen.

Følg og på Facebook
9’ers er på Facebook, og du er meget velkommen til at følge os. Skriv “9’ers” i søgefeltet på Facebook for at følge os.

Kontaktpersoner

Lars Svendsen – 2546 30 36 – svendsenlj@gmail.com

Børge Gormsen – 2162 1010 – gorm4810@hotmail.com

Jesper Dan Nielsen – 2720 7949 – jesperd8@gmail.com

Ring endelig hvis der er noget du er i tvivl om, eller vil have stillet nysgerrigheden.

Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.