THE 9’ERS

Læs de seneste nyheder fra 9’ers her.

Formål

The 9’ers er for ALLE, der har lyst til at spille turnering uden et stort forventningspres. Alle med et handikap under 48 kan være med. Fra dem, der næsten lige har erhvervet deres DGU-kort, til dem der har tilbragt et halvt liv på golfbanen.

Klubben med det sociale islæt, hvor vi støtter og lærer af hinanden. Hvor alle, der kun kan nå 9 huller, alligevel kan nå at være med i en turnering. Klubben-i-klubben hvor du finder nye golfvenner og får mulighed for, at spille med andre end dem du plejer.

Medlemsbetingelser

Enhver med gyldigt DGU-kort og med et handikap under 48 kan deltage. Dvs. ikke kun medlemmer af 9-hulsbanen men også medlemmer fra 18-hulsbanen er velkomne. Det koster ikke noget at være med i 9’ers.

Order of Merit

Order of Merit spilles hver onsdag- som oftest kl 17.30, men i yderpunkterne på sæsonen er det kl. 17.00, så vi sikrer, at vi har dagslys nok til at spille færdig i.

For 2020 er der 18 planlagte matcher. Det er de 10 bedste runder man har spillet, der tæller. Den spiller, som har det bedste gennemsnit på 10 indleverede scorekort vinder 9’ers vandrepokal for året 2020. Formatet giver fremadstormende begyndere, der forbedrer sig gennem sæsonen en god mulighed for få sit navn på vandrepokalen.

Første gang der spilles onsdagsmatch til Order of Merit er onsdag 15/4 og sidste gang er onsdag 16/9.

Vi spiller gunstart, hvor vi mødes ved puttinggreenen et kvarter før teetime og går ud til de huller der startes fra. Scorekort hentes forinden i receptionen.

Tilmelding er via Golfbox og du sættes sammen med nye medspillere fra gang til gang.

Scorekort afleveres efter runden i restauranten, hvor vi typisk spiser sammen efter runden, Der skal være markørunderskrift på scorekortet, og det er vigtigt at score er regnet rigtigt ud. Der spilles efter gældende DGU-regler.

Se spilleplan for hele sæsonen 2020 her (pdf).

Månedsafslutninger

Vi spiller altid månedsafslutning den sidste onsdag i måneden kl. 17.30, første gang 29/4, hvor der spilles Greensome. Vi finder en makker til dig. Sidste månedsafslutning spilles søndag d. 27/9.

Der er altid gode præmier, så vi får rig mulighed for at fejre vores sejre og klappe af hinanden.

Vi glæder os til at se jer, og håber I vil møde talstærkt op.

Kontingent

The 9’ers har ikke noget kontingent og Order of Merit-turneringerne hver onsdag koster ikke noget. Månedsafslutningerne koster kr. 40,- at deltage i. Beløbet dækker matchen og udgifter til præmier.

Åbningsmatch

For at komme godt i gang med sæsonen, holder vi en åbningsmatch søndag d. 22/3, hvor vi spiller “Par vs. Bogey”. Pris 40 kr.- husk tilmelding i Golfbox.

Der er gode præmier.

Løbende hulspil

Der afholdes i perioden 16/4-13/9 en løbende hulspilsturnering på 9 hullers banen. Mere info kommer i starten af sæsonen.

Ligesom med Order of Merit er der her en vandrepokal og en hel del håneret at spille om.

Øvrige arrangementer/udflugter m.m.

Der arbejdes med at lave fællesudflugter til andre baner. Der vil blive orienteret om dette i løbet af sæsonen.

Følg og på Facebook

9’ers er på Facebook, og du er meget velkommen til at følge os. Skriv “9’ers” i søgefeltet på Facebook for at følge os.

Lars Svendsen – 2546 30 36 – svendsenlj@gmail.com

Børge Gormsen – 2162 1010 – gorm4810@hotmail.com

Jesper Dan Nielsen – 2720 7949 – jesperd8@gmail.com

Ring endelig hvis der er noget du er i tvivl om, eller vil have stillet nysgerrigheden.