The 9’ers

THE 9’ERS

Formål

The 9’ers er for ALLE, der har lyst til at spille turnering uden et stort forventningspres. Alle med et handikap under 48 kan være med. Fra dem, der næsten lige har erhvervet deres DGU-kort, til dem der har tilbragt et halvt liv på golfbanen. The 9’ers er spiller vi golf med et socialt islæt, hvor vi støtter og lærer af hinanden. Hvor alle, der kun kan nå 9 huller, alligevel kan nå at være med i en turnering. Klubben-i-klubben hvor du finder nye golfvenner og får mulighed for, at spille med andre end dem du plejer.

Enhvert Lyngbygaardmedlem med gyldigt DGU-kort og med et handikap under 48 kan deltage. Både fleks og fuldtidsmedlemmer er velkomne. Det koster ikke noget at være med i 9’ers.

Order of Merit spilles hver onsdag- som oftest kl 17.30, men i yderpunkterne på sæsonen er det kl. 17.00, så vi sikrer, at vi har dagslys nok til at spille færdig i.v Bemærk at tidspunktet er starttiden ude fra hullerne.

For 2021 er der order of merit match hver onsdag fra 31/3 til og med 22/9.
Det er de 12 bedste runder man har spillet i løbet af sæsonen, der tæller. Den spiller, som har det bedste gennemsnit på 12 indleverede scorekort vinder 9’ers vandrepokal for året 2021.
Formatet giver fremadstormende begyndere, der forbedrer sig gennem sæsonen en god mulighed for få sit navn på vandrepokalen, men alt kan ske i golf.

Der er stor prestige i dette trofæ, som i 2020 blev vundet af Linda Jensen.

Vi spiller gunstart, hvor vi mødes ved puttinggreenen et kvarter før teetime og går ud til de huller der startes fra. Bemærk at man skal være klar på hullerne til starttiden 17:30 eller 17:00.
Scorekort hentes forinden i receptionen.

Tilmelding er via Golfbox og du sættes sammen med nye medspillere fra gang til gang.

Scorekort afleveres efter runden i restauranten, hvor vi typisk spiser sammen efter runden.
Dette vil selvfølgelig afhænge af den aktuelle COVID-19 situation.
Generelt er spisningen med til at cementere det sociale fællesskab i The 9’ers.

Der skal være markørunderskrift på scorekortet, og det er vigtigt at score er regnet rigtigt ud. Der spilles efter gældende DGU-regler.

Vi spiller altid månedsafslutning den sidste onsdag i måneden kl. 17.30, første gang 28/4, hvor der spilles Greensome. Vi finder en makker til dig. Sidste månedsafslutning spilles søndag d. 3/10 (Texas Scramble).

Månedsafslutningerne tæller ikke med i Order of Merit og der spilles typisk forskellige matchformater, så vi også prøver kræfter med andet en Stableford.

Der er altid gode præmier, så vi får rig mulighed for at fejre vores sejre og klappe af hinanden.

Vi glæder os til at se jer, og håber I vil møde talstærkt op.

I 2021, vil vi forsøge at henlægge et par af månedsafslutningerne på fremmed græs for at skabe lidt variation.

The 9’ers har ikke noget kontingent og Order of Merit-turneringerne hver onsdag koster ikke noget. Månedsafslutningerne koster kr. 50,- at deltage i. Beløbet dækker matchen og udgifter til præmier.

Der afholdes i perioden ultimo april til 20/9 en løbende hulspilsturnering på 9 hullers banen. 2021 bliver 3. år med denne turnering. Her kæmpes der ligeledes om en vandrepokal- desuden spilles der om en ikke ubetydelig håneret. Mere info kommer i starten af sæsonen.
Der arbejdes med at lave fællesudflugter til andre baner. Der vil blive orienteret om dette i løbet af sæsonen.
The 9’ers er på Facebook, og du er meget velkommen til at følge os. Skriv “9’ers” i søgefeltet på Facebook for at følge os. Dette er stedet til at finde en spil makker, hvis man har en tid på banen, en tur til en anden bane eller andet.

Kontakt

Lars Svendsen 2546 30 36 / svendsenlj@gmail.com Børge Gormsen 2162 1010 / mailto:gorm4810@hotmail.com Jacob Borgholm 5232 5055 / jacob@borgholm.dk Jesper Dan Nielsen 2720 7949 / jesperd8@gmail.com