Banestatus

BANESTATUS

Banestatus

Buggy Forbud Pga. meget vand på banen, er der indført buggy forbud. Det er stadig tilladt at bruge trolley, men vi beder jer om at færdes forsigtgt og passe på banen. Der spilles med oplæg Der spilles med oplæg på generelle områder, hvilket er fairway-højde eller kortere. Husk at rette nedslagsmærker op. Græsset bliver mere og mere sårbart i den kommende periode og nedslagsmærker der ikke rettes op, giver grobund for svampeangreb og giver plads til ukrudt. Risiko for rimfrost Vi er kommet ind i en periode med stigende risiko for frost. Ved frost lukkes banen og den åbnes igen når frosten er væk. Ved genåbning startes i booket rækkefølge. Evakueringsplan i tilfælde af torden Ved torden anbefaler vi derfor, at man i stedet evakuerer til sin egen bil. Klubhuset er forbeholdt dem, som ikke har egen bil, eller af anden årsag ikke har mulighed for at søge tilflugt i denne. Træningsområder Tirsdag og fredag klippes driving rangen om formiddagen. Der kan være lukket frem til klokken 12 begge dage. Hold øje med skiltningen. Vi åbner så hurtigt som muligt.

HULAMBASSADØRER

Alle medlemmer på Lyngbygaard har et golfhul, de er ambassadør for. Læs om ambassadør-ordningen og find det hul, du er ambassadør for her: Oversigt – fuldtidsmedlemmer. Oversigt – flexmedlemmer.

Golfbane med golfspillere på
Golf underviser i sand

BANEPLEJE

Vil du vide mere om plejen af golfbanen og vores greenkeeperes vilkår, så læs med her:

Baner og faciliteter

Hos Lyngbygaard Golf kan du opleve et unikt golfanlæg bestående af en 18-hullers bane i international klasse, en 9-hullers bane i høj kvalitet, gode træningsfaciliteter samt et dansk designet klubhus. Dette danner rammen for en fantastisk golfoplevelse for alle golfspillere uanset hcp.