BANESTATUS

Banestatus

Vinterbanen er åben. Der skal benyttes måtter ved spil på vinterbanen. Indspilsgreen ved Driving Range er åben. Indspilsgreen og puttinggreen foran klubhus er lukket. Hulforløbet er 19-20-21-25-26-2. Der er lukket for vand på banen. Driving Range er fortsat åben for udslag på måtter. Boldmaskinen er dog lukket, så man skal selv samle bolde op. I sæsonen er Driving Range lukket tirsdag og fredag til kl. 12.00 Du er altid velkommen til at give os et kald, for at få en opdatering på status. Nedslagsmærker Husk at rette nedslagsmærker op. Græsset bliver mere og mere sårbart i den kommende periode og nedslagsmærker der ikke rettes op, giver grobund for svampeangreb og giver plads til ukrudt. Risiko for rimfrost Ved rimfrost lukkes banens græsarealer (dog må Academy og udslagsmåtter benyttes). Ved genåbning startes i booket rækkefølge. Vær opmærksom på, at der kan være frost ved +4-5 grader. Evakueringsplan i tilfælde af torden Ved torden anbefaler vi, at man søger tilflugt i klubhuset.

Banestatus

Vinterbanen er åben. Indspilsgreen ved Driving Range, er åben. Indspilsgreen og putting green foran klubhus er ikke åben Hulforløbet er 19-20-8-7-27-5. Der er lukket for vand på banen. Indspilsgreens og puttinggreens er lukket ned for vinteren. Driving range er fortsat åben for udslag på måtter. Boldmaskinen er dog lukket, så man skal selv samle bolde op. I sæsonen er driving range lukket tirsdag og fredag til kl. 12.00 Du er altid velkommen til at give os et kald, for at få en opdatering på status. Nedslagsmærker Husk at rette nedslagsmærker op. Græsset bliver mere og mere sårbart i den kommende periode og nedslagsmærker der ikke rettes op, giver grobund for svampeangreb og giver plads til ukrudt. Risiko for rimfrost Ved rimfrost lukkes banens græsarealer (dog må Academy og udslagsmåtter benyttes). Ved genåbning startes i booket rækkefølge. Vær opmærksom på, at der kan være frost ved +4-5 grader. Evakueringsplan i tilfælde af torden Ved torden anbefaler vi, at man søger tilflugt i klubhuset.

Golf underviser i sand
Golfbane med golfspillere på

BANEPLEJE

Vil du vide mere om plejen af golfbanen og vores greenkeeperes vilkår, så læs med her:

Baner og faciliteter

Hos Lyngbygaard Golf kan du opleve et unikt golfanlæg bestående af en 18-hullers bane i international klasse, en 9-hullers bane i høj kvalitet, gode træningsfaciliteter samt et dansk designet klubhus. Dette danner rammen for en fantastisk golfoplevelse for alle golfspillere uanset hcp.