Sæsonen er på vej

Sæsonen er på vej – vi glæder os til det bliver lidt mildere vejr så golfkøllerne igen kan svinges på banen.

Tirsdagsdamerne har sæsonstart tirsdag d. 5. april og så kører det ellers derudaf indtil juli hvor vi holder ferie i dameklubben og i stedet spiller fællesmatcher med de andre klubber i klubben. Og så er det på den igen til oktober rammer Danmark – så går vi i hi 😊.

Vi har vores traditionelle venskabsmatch mod Randers efter sommerferien, men vi har fået en ny legekammerat. I år har vi dannet venskab med Stensballegårds damer og det glæder vi os til.

Vi skal selvfølgelig også på weekendtur – sidste år var en hamrende succes – og det skal gentages. 18-19. juni drager vi lidt mod nordvest og ser om ikke vi kan gentage successen. Der er plads til 20 kvinder – og alle får enkeltværelse. Turen koster 1700 kr. og dækker overnatning med morgenmad, 2 greenfee (Morsø og Harrevig), aftensmad lørdag og bane sandwich om søndagen.

Du kan finde matchplanen på klubber i klubben, dameklubben på LYG´s hjemmeside https://lyg.dk/klubben/klubber-i-klubben/dameklubben/ og i øvrigt en hel masse andre oplysninger om dameklubben.

I år har vi indgået aftale med what bunkers om en polo med klubbens logo og tirsdagsdamerne påtrykt.

Poloen er i lækker kvalitet, mørk blå med lidt skygge effekter og hvid kantbånd ved halsen og koster 250 kr. hvis man med jævne mellemrum spiller med i dameklubben.

Poloen bestilles og betales til Lone. Poloen kan prøves ved sæsonpremieren d. 6. april hvorefter der afleveres en bestilling.

Du kan se den på vores facebook side hvor du kan bede om medlemskab. Du finder siden lige her:

https://www.facebook.com/groups/316323441874369

Her kommer lidt opslag om løst og fast og hvis du har gode ideer til aktiviteter eller mangler en spillemakker – så er det her det sker 😊

I år kommer der et særskilt begynderforløb for kvinder. Programmet er næsten på plads – vi starter d. 12. maj og forløbet kører i 8 uger med fast program, herefter løsner vi lidt op og tager de nye under armen og inviterer på søndagsgolf til udgangen af august og så håber vi de ikke kan undvære os 😊.

Vi glæder os til at se dig til tirsdagsgolf, som er for alle kvindelige medlemmer i LYG med DGU kort. Er du medlem af 9 huls banen er du også meget velkommen, det betyder dog, at du skal betale reduceret greenfee. Til gengæld spiller vi 9 huls banen 2 gange om året – og det er allerede d. 12. april – skynd dig at melde til i golfbox.

Vi glæder os til at se Jer alle til sæson 2022

Susanne og Lone

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.