VORES BANE

Banens areal på 108 hektarer, fremstår med stor variation – fra åbent landskab og “links lignende huller” via spil i fredskov til den frodige natur langs Lyngbygaard Å. Hvert hul starter med 5 teesteder, der med sine forskellige numre (47-64) angiver banens samlede længde i meter. Alle fairways er smukt kuperede, så du oplever ofte fornøjelsen af forskellige lies ved golfslagene. Bunkers er designet, så de fremstår som “naturbunkers” og er placeret som anvisning snarere end fælder. Banen har i øvrigt en række store “waste areas”, som er bunker lignende områder med gulligt sand – men som ikke spilles som en hazard.

Som en del af kvalitetskonceptet, er greens konstrueret således, at de kan tåle spil stort set hele året. De er “firm” og i kombination med valg af græstyperne Rødsvingel og Vene opnår vi greens, der er hurtige men særdeles fair. Vores greens er meget store og kuperede, så det er vigtigt at du orienterer dig godt om dagens pin position, når du spiller på Lyngbygaard Golf.

Baneanlægget adskiller sig fra de fleste baner ved at have meget store kuperede greens og fem teesteder på alle huller. Ligeledes er fairways overalt kuperede med mange udfordringer for spillere på alle niveauer.

Scorekort til 18-hulsbanen

Scorekort til 9-hulsbanen

Lokale regler 2020

Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.