Golftræning i Århus – spil på en af Midtjyllands bedste baner

Lyngbygaard Golfklub i Århus har træningsfaciliteter i absolut topklasse

Vi indviede i 2018 en ny og moderne Driving Range. Den arkitekttegnede bygning er 34 meter bred med otte udslagssteder og et separat akademi med to udslagssteder forbeholdt klubbens pro.

Nye faciliteter sikrer dig en optimal golftræning

De nye faciliteter er i tråd med Lyngbygaard Golfs ambition om at være et af landets førende golfanlæg med optimale træningsforhold året rundt.

Vores træningsfaciliteter er forbeholdt medlemmer og greenfeespillere.

Driving Range

Ud over vores nye Driving Range består træningsfaciliteterne af to indspilsgreens med bunkers samt to puttinggreens. Træningsfaciliteterne er forbeholdt medlemmer og greenfee gæster.

Under golftræningen på Driving Range spilles der med 2-piece træningsbolde, og slagene slås direkte fra græstæppet, da det giver den bedste og mest reelle træningsoplevelse. Der er masser af targets at slå efter, ligesom der er klippet target fairways på hele rangen.

Driving Rangen er lukket hver tirsdag og fredag frem til kl. 12.00 af hensyn til klipning og indsamling af bolde.

Indspilsgreens

På vores to indspilsgreens kan der øves slag helt op til 60-70 meter, og du kan fra flere afstande og vinkler øve dit korte indspil og præcisionsspil. Greens er udstyret med flere flag, så flere kan træne samtidig uden at genere hinanden. Det er også muligt at øve diverse former for bunkerslag fra den store greenbunker.

Alle golfspillere på indspilsgreens bedes være opmærksomme på hinanden og især være forsigtige ved boldopsamling. Husk at rette nedslagsmærker!

Puttinggreens

For enden af klubhuset ligger vores to puttinggreens. De er begge ondulerede og giver derfor et godt billede af banens mange kuperede greens. Hastigheden og beskaffenheden er den samme som på banen, og det er derfor et oplagt sted at bruge lidt tid inden tee time.

Styrk din golftræning med Trackman-medlemskab på Lyngbygaard

Et Trackman-medlemskab på Lyngbygaard giver dig mulighed for at anvende den nyeste teknologi til at følge og styrke dit golfsving henover sæsonen.

Læs mere om vores Trackman-medlemskab »

Tag din golftræning til et højere niveau – meld dig ind i Lyngbygaard Golfklub

Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.