Efter vores regerings og sundhedsstyrelsens klare udmelding d. 11. marts 2020, har vi hos Lyngbygaard Golf valgt at tage visse forholdsregler i den kommende tid. Vi tager situationen meget alvorligt og vil gøre vores til at vores samfund og fælles velfærd kommer bedst muligt igennem disse udfordringer. Derfor tager vi følgende forholdsregler:

Matcher, møder, træninger og samlinger

Alle matcher, møder, fællestræninger og arrangementer er indtil videre aflyst eller udsat. Dette gælder også vores generalforsamling d. 25. marts. Bestyrelsen vil følge situationen nøje og vende retur med en ny dato så snart dette er muligt.

Receptionen

Receptionen vil være lukket, men telefonen er åben, og vi kan fortsat kontaktes indenfor normal åbningstid. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Åbningstider: www.lyg.dk/kontakt/kontakt-os

Banen

Banen er åben for spil i private grupper. På nuværende tidspunkt har vi fortsat kun 5 huller tilgængelige. Der vil være et begrænset antal greenkeepere på arbejde.

Klubhuset

Klubhuset er åbent, og der kan købes drikkevarer i både Pejsestuen og Brasseriet via selvbetjening og Mobile Pay. Vi opfordrer alle, der benytter klubhuset til at bruge de opsatte håndsprit-dispensere, at holde afstand til hinanden og generelt udvise størst muligt hensyn.

Scorekort og Greenfee

Vi har slukket for touch-skærmen i receptionen til booking af tider og udskrivning af scorekort. Vi henviser til at bruge elektronisk scorekort og ligeledes betale greenfee via Mobile Pay. Mobile Pay-nummeret står i receptionen.

Vi følger naturligvis situationen nøje og vil løbende opdatere med informationer via vores hjemmeside, Facebook og nyhedsmails.

Du kan læse om Dansk Golf Union’s retningslinier her:

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/coronavirus-generel-information-til-de-danske-golfklubber

Pas rigtig godt på hinanden.

Lyngbygaard Golf