LYNGBYGAARD ELITE

Sponsorer for Lyngbygaard Elite

Vi er meget taknemmelige for den støtte, vi modtager, fra klubmedlemmer, erhvervsklubmedlemmer og sponsorer. Mange tak for jeres opbakning – uden jeres støtte ingen elite.

I sæson 2019 er Banknordik, Innovater og Global Evolution sponsorer for Lyngbygaard Elite.

På herre-siden sigter vi mod oprykning til Santander divisionen, rækken for de bedste golfhold i Danmark, og vejen til toppen kræver, udover rigtig mange træningstimer, også penge.

Hvis du ønsker at støtte Lyngbygaard Elite er du meget velkommen til at kontakte os på: elite@lyg.dk

Hvornår træner og spiller Lyngbygaard Elite?

Elitetruppen samles hver anden tirsdag kl. 17.00-19.00 og damerne fra 19.00-20.30. Derudover træner elitespillerne individuelt.

Sådan bliver du en del af Lyngbygaard Elite
For at blive en del af Lyngbygaard Elite er det et krav, at du har et handicap på 4,4 eller lavere. Er du ikke allerede en del af eliten, men opfylder du kravet eller har du et handicap på over 4,4 og ønsker at blive optaget i spillertruppen, så send en mail til os på elite@lyg.dk, hvor du oplyser os om følgende:

• Dit fulde navn
  • Din alder
  • Dit handicap
  • Hvor lang tid du har spillet golf
  • Hvad du laver til dagligt
  • Hvad dine ambitioner er
  • Hvor meget du træner
  • Hvorfor du gerne vil være en del af Lyngbygaard Elite
  • Hvad du kan bidrage med til Lyngbygaard Elite

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktpersoner:

Lyngbygaard Elite kan kontaktes på mail: elite@lyg.dk

Eliteudvalget består af:

Lars Peder Iversen
Peter Arnt Krøyer (Pro)
Christian Andersen
Jens Ib Søborg
Thomas Nørret
Henrik Bank Nielsen
Michael Hosbjerg
Palle Sørensen (Sportsudvalg)
Charlotte Hvid Laursen