LYNGBYGAARD ELITEGOLF – SPILLERE FRA HELE MIDTJYLLAND SPILLER GOLF PÅ HØJT NIVEAU I ÅRHUS

Sponsorer for Lyngbygaard Elitegolf

Vi er meget taknemmelige for den støtte, vi modtager, fra klubmedlemmer, erhvervsklubmedlemmer og sponsorer. Mange tak for jeres opbakning – uden jeres støtte ingen elitegolf.

I sæson 2021 er spar nord sponsor for Lyngbygaard Elite.

Skulle jeres virksomhed være interesseret i at blive sponsor for eliten, så kontakt os på Elite@lyg.dk

På herre-siden sigter vi mod oprykning til Elite divisionen, rækken for de bedste golfhold i Danmark, og vejen til toppen kræver, udover rigtig mange træningstimer, også penge.

Hvis du ønsker at støtte Lyngbygaard Elite eller har lyst til at hjælpe til omkring holdene er du meget velkommen til at kontakte os på: elite@lyg.dk

Hvornår træner og spiller Lyngbygaard Elite?

Elitetruppen træner skiftevis hver tirsdag kl. 17.00-19.00. Hver anden tirsdag er der spil på banen, hvor der trænes foursome, hulspil og andre former for turnering. Derudover træner elitespillerne individuelt.

Sådan bliver du en del af Lyngbygaard Elite
For at blive en del af Lyngbygaard Elitegolf er det et krav, at du har et handicap på 4,4 eller lavere. Er du ikke allerede en del af eliten, men opfylder du kravet eller har du et handicap på over 4,4 og ønsker at blive optaget i spillertruppen, så send en mail til os på elite@lyg.dk, hvor du oplyser os om følgende:

• Dit fulde navn
  • Din alder
  • Dit handicap
  • Hvor lang tid du har spillet golf
  • Hvad du laver til dagligt
  • Hvad dine ambitioner er
  • Hvor meget du træner
  • Hvorfor du gerne vil være en del af Lyngbygaard Elite
  • Hvad du kan bidrage med til Lyngbygaard Elite

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktpersoner:

Lyngbygaard Elite kan kontaktes på mail: elite@lyg.dk

Eliteudvalget består af:

Peter Arnt Krøyer (Pro)
Jens Ib Søborg
Thomas Nørret
Charlotte Hvid Laursen
Martin Beuchert

Holdledere for divisionsholdene:

1. holdet – herrer: Henrik Bank Nielsen

2. holdet – herrer: TBD

1. holdet – damer: Charlotte Hvid Laursen