FACILITETER

Klubhuset indeholder reception, loungeområde, restaurant, terrasse, pejsestue, bagrum samt omklædningsrum med badefaciliteter.

Brasseriet
For enden af 18. hul finder du Brasseriet, hvor “enkelt og ukompliceret” er nøgleord i både indretning og anretning. Atmosfæren er hyggelig og hver enkel servering sker med omtanke, hvad enten det er smørrebrød og kildevand efter en runde golf eller en a la carte bestilling til aftenens middag. Maden er lavet med kærlighed til de enkelte råvarer og serveres af engageret og venligt personale. Brasseriet er stedet, hvor kvalitet og smag vægtes højere end fine fornemmelser. Og så får du, uanset hvor du sidder, en fantastisk panoramaudsigt ud over golfbanen og den skønne natur i området.

Omklædningsrum
I kælderen har vi to flotte omklædningsrum til henholdsvis herrer og damer. Begge omklædningsrum er med aflukkede brusebade og toilet samt stort påklædningsrum med spejle og hårtørrer. Der er badehåndklæder til fri afbenyttelse.

Bagrum
I kælderen har vi et stort bagrum med 170 skabe. Det er muligt at leje disse, såfremt der er ledige skabe. Ellers er der mulighed for at komme på venteliste. Kontakt sekretariatet såfremt du ønsker at leje et bagskab.

Prisen for leje af bagskab er:

Certifikatejerekr. 500,- pr. år.
Medlemmerkr. 700,- pr. år
El skabkr. 300,- pr. år