SENIORKLUBBEN – SENIORGOLF I ÅRHUS SAMLER FOLK FRA HELE MIDTJYLLAND

Lyngbygaard Golf tilbyder også en klub for seniorgolfere. Seniorklubben er åben for alle medlemmer af 18-hulsbanen (m/k), der er fyldt 50 år eller fylder 50 år inden udgangen af 2020.

Vi lægger vægt på at have et godt socialt samvær med hinanden både under og efter spillet, og den månedlige afslutning med fællesspisning og præmieuddeling er derfor meget vigtig.

Og vi vil stadig gerne vinde!

Pensionistgolf – et oplagt tilbud til pensionister

Seniorklubben er en glimrende mulighed for pensionister, der kan lide at spille golf og ønsker hyggeligt socialt samvær med andre.
Golf er, og har i flere år været en populær beskæftigelse blandt pensionister (heraf navnet pensionistgolf). Med motion og masser af frisk luft, er det en glimrende måde at holde sig i gang på og mødes med andre.
I seniorklubben kan pensionister samles om det de gør bedst; nemlig det at spille golf.

Har du spørgsmål til seniorgolf og begynderforløb, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 87441070 eller info@lyg.dk.

Hent den seneste nyhedsopdatering fra seniorklubben her.

Mandagsgolf

Vi spiller hver mandag på 18-hulsbanen, hvor der er reserveret starttider fra kl. 12.30, og der er mulighed for at tilmelde sig tidlig eller sen start (til kl. 13.30) – og bestille mad til efter matchen.

Vi forventer at første spilledag i sæsonen bliver mandag d. 30. marts 2020.

Der er månedlige afslutningsmatcher med gunstart – første gang mandag d. 27. april – og derefter 25. maj, 29. juni, 27. juli, 31. august, 28. september og 26. oktober. Alle afslutningsmatcher er med fællesspisning og præmieuddeling.

Vi holder sæsonafslutningsmatch mandag d. 26. oktober 2020 bl.a. med kåring af vinderen af Order og Merit.

Spilform

Vi spiller normalt Stableford (men også andre spilformer som Greensome og Foursome). Vi regulerer handicap efter hver runde.
Vi spiller i 3- eller 4-bolde og damer og herrer blandes i boldene.

Tilmelding

Tilmelding (+ bestilling af mad) skal ske på golfbox senest søndag kl. 18.00, hvorefter startlisten vil være tilgængelig på golfbox senest mandag kl. 09.00.

Pris

Det koster kr. 300,- for hele sæsonen. Du indbetaler beløbet inden sæsonstart på kontonummer:
4695 4695502133. Som ny har du mulighed for at spille med gratis en eller to gange.

Sponsorer til præmier til vore månedsafslutninger er meget velkomne.

Bent Bjerregaard Thomsen
bent.b.thomsen@stofanet.dk