Seniorklubbens nyhedsbrev

Oktober 2020

Som alle kan se og føle, er det nu efterår, og Seniorklubben afslutter derfor golfsæsonen mandag den 26. oktober 2020 med holdmatch/gunstart kl. 11.00, præmier for dagens match og for oktober-matchene og kåring af årets vindere af Orders of Merit – og fællesspisning/hygge – og status for året!

Sæsonen har været noget anderledes i år med opstart først 4. maj grundet Corona-epidemien, men vi har alligevel haft mange hyggelige, sjove og spændende mandage med gode scores på en fin bane det meste af året (selvom roughen har gjort ”ondt” på flere undervejs) – og med rigtig flot sommervejr specielt i august måned.

I juli måned var der arrangeret fællesmatcher hver onsdag med de andre klubber i klubben – med et pænt fremmøde, og det skal måske også forsøges næste år.

Vi har haft næsten det samme antal medlemmer i klubben som i 2019, men deltagelsen i de 22 matcher har været noget større end sidste år, idet ca. 58% af medlemmerne i gennemsnit har hygget sig hver mandag.

Ingen ved hvordan ”verden ser ud” næste år, men golfsporten er heldigvis en sportsgren i det fri med normal god afstand mellem spillerne, så vi kan, som det har vist sig i år, indordne os under de givne vilkår, så vi forhåbentlig kan starte til tiden i april 2021.

Vi vil gerne have flere medlemmer – og dermed deltagere, idet vi jo kan se, at der er flere potentielle medlemmer af LYG, som vi måske kan overtale, ligesom vi vil forsøge at lægge en strategi for at skaffe nye medlemmer udefra!

Klubben har netop nu tilbud om at blive medlem resten af året 2020 og 2021 med – til en meget favorabel pris så…!

Du er velkommen, hvis du som M/K +50 har forslag/spørgsmål til næste sæson, da planen er at udsende opdaterede retningslinjer for 2021 ultimo februar/primo marts.

Fortsat god fornøjelse på golfbanen, da banen holder åbent (næsten) hele efteråret/vinteren!

August 2020

Ja, det er varmt, men heldigvis lufter det altid på banen, så vi nyder det!

Vi kan i hvert fald ikke klage over vejret her i august – og så dog som danskere, kan vi altid finde noget:

 • Det er for varmt
 • Det blæser (næsten) IKKE
 • Det blæser fra syd/øst (og ikke fra vest som det plejer!)
 • Banen er for tør og hård
 • Greens er for hurtige
 • Bolden løber for langt – og ud i roughen
 • Græsset i roughen er for høj.

Men trods disse små bemærkninger har vi nydt igen at komme i gang igen efter sommerferien, og mange har ”trodset” varmen og forholdene på banen og har leveret nogle meget flotte scores!

Mere end 50% har fået over 30 point – og endda op til 41, så flere har forstået at udnytte specielt de hurtigere fairways.

I juli måned afprøvede vi fællesmatcher for ”klubberne i klubben” hver onsdag, hvor fremmødet nok var lidt skuffende (flere har holdt ferie i den måned i år), men dem der kom hyggede sig og mødte nye spillere fra andre klubber!

Så konceptet skal måske blot tilrettes/forbedres til næste år, hvor vi vel så også er ovre Corona’n!

Flere medlemmer af Seniorklubben har også i sommer været ”på tur” til andre klubber og havde gode, blæsende og varme oplevelser på Tange Sø og Juelsminde Golfbane – og i juni måned en hel unik på Great Northern i Kerteminde – med lækker mad og overnatning!

Udfordrende, smukke, spændende og lærerige baner som bestemt kan anbefales.

Og lige pludselig er der igen månedsafslutning – nemlig mandag den 31. august med gunstart kl. 12.30 (parmatch) – og fællesspisning og præmie-uddeling for 5 mandage derefter!

Så senest DER kommer du – også fordi vi så derefter går ind i de 2 sidste planlagte golfmåneder i år!

Ja, tiden går – og vi går med!

Vi ses.

Hilsen

LYG Seniorklubben

Juni 2020

I skrivende stund er det bare blevet sommer – og det ”oser” banen, luften og vinden af – ligeså det omgivende flotte landskab med buske og træer i flotte farver.

Blot er det høje græs (roughen) blevet noget ubehageligt at ende i, da du mister mange slag der – så hermed en lille bøn om at holde det mere nede!

Vi er forsinket kommet rigtig godt i gang med sæsonen med flere nye medlemmer – og op til 27 deltagere til vore mandags-matcher, som har hygget sig med fine scores – og god mad og social samvær efterfølgende.

Mandag den 29. juni har vi månedsafslutningsmatch både for maj og juni, hvor vi håber på stor deltagelse – og hvor mange præmier skal uddeles for de 9 matcher – til de dygtige og energiske senior-golfspillere!

Vi forsætter hver mandag i juli måned med løbende start fra kl. 12, men har samtidig tilsluttet os den gode ide om i den måned at deltage i fælles matcher for alle ”klubber i klubben” hver onsdag med gunstart kl. 15.30, så vi på den måde kan få mere klubliv!

Støt op om det.

Vi ses.

Hilsen Seniorklubben

Oktober 2019

Nu er det SLUT med GOLFSÆSONEN 2019.

Men som jeg oplevede det i går (28.10.), står anlægget stadig flot grønt og velplejet (og vådt!), og med strålende sol og ingen vind med skovene omkring i rigtig flotte efterårsfarver, er det for tidligt at lægge golfkøllerne helt på hylden!

Så kom afsted – hold dig i gang – du har tiden – og overskuddet får du, når du først én gang har ”taget turen” og indtaget den friske, køligere luft – og efterfølgende så kan slappe træt og veltilpas af i en god stol – med et glas vin eller en øl/vand!

Vi havde måneds- og årsafslutning mandag den 21. oktober med fin deltagelse.

Der var også gode scores – individuelt såvel som holdmæssigt trods en regnfuld og dermed våd eftermiddag.

Efter hyggeligt samvær og lækker mad var der uddeling af præmier til næsten alle deltagere, idet vi samtidig kunne kåre årets vinder af Order of Merit, som blev:

Med 114 points – Svend Åge Laursen!

Stort tillykke til Svend Åge!!

Nr. 2 med 105 points blev Jens V. Jørgensen, idet nr. 3 kun fik 81 points.

I øvrigt havde vi sæsonen i alt 43 betalende medlemmer med et gennemsnitlig deltagerantal til de 29 matcher på 18, hvilket må betegnes som tilfredsstillende, selvom mange ”svigtede” i juli måned! Tankevækkende, at man kun godt halvdelen af året kan spille organiseret golf.

Men der er plads til flere spillere, og vi vil igen opfordre til, at DU prøver vort hyggelige ”fællesskab”, hvor ingen er for små og ingen er for store – i ordenes mest positive betydning!

For derfor også at høre om DIN mening for sæsonen 2020, vil vi derfor tage initiativ til et opstartsmøde primo februar (hvor regionsgolf også skal berøres), herunder også drøfte, om der er mulighed for et ”samarbejde” med flexmedlemmerne på 9-hulsbanen, hvor vi ved, der spiller mange seniorer!

Det samarbejde skal naturligvis ske i respekt for deres medlemskab af golfklubben.

Med tak for mange fantastiske og sjove timer på vort flotte anlæg, ønsker vi alle på gensyn i et godt golf-nytår 2020!

Mange hilsner

Seniorklubben

September 2019

Det har regnet og regnet og regnet her i september – men nu har det i skrivende stund været tørvejr i flere dage med sol og blæst!

Så det er bare rigtig flot derude med flotte fairways  – grønt og frodigt – og med (igen) hurtige greens!

Det skal derfor være nu, og selvom det endnu ikke var sidste mandag i september, afsluttede vi alligevel måneden mandag den 23. efter 4 matcher, så der på den måde bliver et tilsvarende antal til oktober- og årsafslutningen mandag den 21. oktober, hvor vi håber at se dig! Med en gæst!

Og vi kan se, at nogle (måske) allerede har afsluttet sæsonen, men det er vi mange, der synes er ALT for tidlig – og du kan sagtens spille mindst hele oktober måned med – og vi tror også, DU har mere golf i dig i år!

Så ”come on” – og deltag i vor årsafslutning – også selvom vi ikke har set DIG før i år.

Der er plads til alle – bare du er +50!

Vi ses.

August 2019

Vi har nu snart 1. september, og så er det ved at være slut med sæsonen, da vi har årsafslutning mandag den 21. oktober. Inden har vi dog 2 månedsafslutninger – den næste mandag den 26. august!

Derfor er det vigtigt, at du nu ”kommer af sted”, idet dem, der har holdt ferie i juli måned endnu ikke rigtig er kommet i gang i august!

Det har så været lettere at vinde præmier, da der har været færre at konkurrere med!

Det hele er ved at være grønt og frodigt igen, da den sidste tids regn har hjulpet meget på specielt fairways, mens vi på den anden side nu oplever langsommere greens!

Det forstår den dygtige spiller dog at læse i forbindelse med indspil og puttning, men sådanne typer har vi nok for få af, hvad de lidt dårlige scores forleden mandag tyder på.

Vi ses på mandag til vores månedsafslutning – som du tilmelder dig her: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2091195

9’ers challenge
Og så kommer der lige en hilsen fra en anden af Lyngbygaards klubber i klubben – nemlig “The 9’ers”, der spiller på 9-hulsbanen.

De afvikler en 9’ers challenge søndag d. 8. september og alle er velkomne. Du tilmelder dig 9’ers challenge her: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=1855626

9’ers-challenge spilles i 2 rækker:

A-rækken spiller 18 huller slagspil.
B-rækken spiller 9 huller stableford.

Og som altid i 9’ers prestige-turnering er der masser af gode præmier i begge rækker. Løbende start kl.10.00 fra hul 19.

Hilsen
LYG Seniorklubben.

Juli 2019

Nu ”vender” det!

Ja, snart er 1. halvår gået, men det betyder heldigvis også, at sommeren er kommet.

Og det oplever vi lige nu med høje varmegrader, regn, torden og lyn – og med græs, der gror.

Derfor skal man så absolut holde sig fra roughen, hvad flere ikke gjorde forleden, hvorfor der ikke var mange, der fik over 30 points!

Og fordelen ved at lægge op på fairway, har de også ”taget fra os”.

Så der er nu kun ”the hard way”, men alligevel er vi godt i gang, og alle nyder de flotte grønne fairways/greens og naturen omkring dem i helt sydeuropæiske temperaturer – og næsten uden vor normale kraftige vestenvind!

Månedsafslutningen for juni står derfor også lige nu for døren, og med vejrudsigten for den kommende uge på op til 25 grader, forventer vi at blive op mod 30 deltagere incl. gæster.

Vi fortsætter i øvrigt hver mandag i juli måned med ”tællende” matcher og månedsafslutning den sidste mandag den 29. – og der så for 5 mandage!

I ønskes alle en god sommer – og på gensyn.

Maj 2019

Nu kom regnen endelig, og vi kan så småt begynde igen at slå ud på de normale fairways og greens, hvor vi kender hastigheden, og dermed kan opnå nogle højere scores!

Og lad os håbe på den regn også kan komme til at hjælpe på kvaliteten af fairways flere steder, da de fortsat lider af den tørre sommer sidste år.

Alle seniorer er nu ved at være i gang, i det vi var 27 deltagere forleden mandag, men vi vil fortsat gerne være flere, så har du M/K +50 lyst/tid (eller kender en der har) så book dig på i Golfbox.

Der er afslutningsmatch for maj måned mandag den 27. maj med gunstart kl. 12.30 – efterfølgende med fællesspisning og præmieuddeling.

Det kunne også være en god dag for nye til at ”hilse på”!

Vi ses.

Hilsen Seniorklubben

April 2019

Mandag den 1. april var 22 energiske (ugen efter 25) og dygtige senior-golfspillere ”på græs” for første gang i år og beviste, at de ikke havde glemt teknikken, og at der var mange opsparede kræfter, der skulle bruges.

Og det resulterede derfor også i nogle fine scores i såvel A- som B-rækken, som vi i år har delt vore turneringer op i – og i ugen efter endda score på 43!

Banen er blevet fast og tør efter de mange ugers sol og blæst (hvilket giver bolden ekstra meter – hvad flere også har brug for!), hvorfor vor rigtige 18 hullers bane også nu er taget i brug men synd, at fairways flere steder er noget hullet og dermed ujævn, som er følgerne af den tørre sommer sidste år.

Det kommer til at tage tid at få genoprettet – og indtil da, er det godt, at vi må lægge bolden op!

Ellers har tilmeldingerne til vor klub indtil nu i år været fin, idet der dog stadig er et stykke til vort mål på mere end 50 medlemmer, men det tager altid lidt tid for den årgang at komme i gang!

Lige pludselig er måneden også gået, så skynd dig at komme i gang og af sted – også fordi vi springer 2. påskedag over – og er derefter klar til månedsafslutning for 4 matcher

mandag den 29. april med gunstart kl. 12.30 – og efterfølgende fællesspisning og præmieuddeling.

Og husk at du må invitere en gæst med!

Vi ses.

Seniorklubben

Marts 2019

Det er snart mandag den 1. april – det er dermed snart forår – og det er dermed der golfsæsonen 2019 starter i Lyngbygaard Golf for Seniorklubben!

For selvom det er vådt derude, gror græsset, så vi håber og tror, vi kan starte til tiden – også fordi vejrudsigten tegner godt for de næste 14 dage.

Men er du klar? – for hvis ikke er der god mulighed for at øve dig i den kommende tid alene (eller med en ven), hvor du også er så heldig, at du må lægge bolden op på klippede arealer og allerede nu kan og bør afprøve din viden om de nye golfregler!

Samtidig kan du besøge Brian i restaurant No. 19, som er den nye restaurantchef, og som allerede nu tilbyder nye spændende retter – og de sædvanlige gode øl ”fra hanen”!

Du kan allerede nu booke tid i Golfbox med tidlig eller sen start – løbende fra kl. 12.30! Se spilleplan for seniorklubben 2019 her.

Og husk forinden at indbetale kr. 300 på konto 4695-4695502133.

Vi ses.

December 2018

Vi havde en flot sæsonafslutning mandag den 22. oktober  – i strålende solskin med nogle fine scores fra de 22 deltagere.

Derefter hyggede vi os sædvanen tro med god mad og drikke og uddeling af rigtig mange præmier til de 5 bedste for de 4 matcher i oktober, samt fik fundet vinderen af Order of Merit!

For 2. år i træk blev det Torgeir Falkum – utrolig imponerende – og meget fortjent.

”Han kan bare det der!”

Status på året 2018 var, at der har været et stigende antal medlemmer til vore mandags-matcher (i gennemsnit ca. 20) på baggrund af et betalende antal på 41, hvilket var og er tilfredsstillende –  og hver gang har der været en god og hyggelig stemning – både på og udenfor banen.

Samtidig drøftede vi sæsonen 2019, og bortset fra at vi der skal til ”arbejde med” nye golfregler, er der også ønsker om at ændre/tilpasse vor Seniorklub bl.a. forslag om at

 • starte mandage løbende fra kl. 12.30
 • anvende andre/flere matchformer til vore månedsafslutninger
 • udvide antallet af medlemmer (altid plads til én til!)
 • juli måned er også tællende i OOM-regnskabet
 • større omhyggelighed med udfyldelse og kontrol af scorekort
 • flere ”hænder” til opsætning af matcher og indtastning af scorekort
 • opfordring til at flere melder sig til Regionsgolf – bl.a. mangler vi kvinder!

Det blev aftalt, at der afholdes et opstartsmøde i februar måned, hvor det endelig ”koncept” for året bliver tilrettelagt og aftalt, idet ALLE opfordres til også inden at komme med forslag og ideer til, at det bliver sjovere at spille golf i Lyngbygaard Golf Klub!

God jul og godt nytår – og på gensyn i 2019.

Bent Bjerregaard Thomsen

27. September 2018

Så er der igen gået en måned, og den sidste mandag i september var med blæst og hagl fra nord, som vi sluttede af med en match med fin deltagelse og fællesspisning – samt præmier for ”flotte” scores for de 3 matcher i september (der var 1 med over 30 point den sidste mandag!).

Men der var mange præmier at dele ud – også fordi flere har meldt sig som sponsorer, som vi er rigtig glade for (og flere er velkomne!)

Lige pludselig er det så også ved at være slut, for nu går vi ind til sæsonens absolut 4 sidste mandags-matcher med oktober- og års-afslutning mandag den 22. oktober!

Og da vejret i oktober kan være helt fantastisk med dejlig frisk luft, sol og høj himmel – og vådt men frisk, grønt ruf-græs, som man kan lede efter sin bold i – ja så er det NU – også hvis du bare vil hygge dig!!

Vi ses!

Hilsen
LYG Seniorklubben

September 2018

Ja, den normale danske sommer med vekslende skydække med sol, byger og blæst – fra forskellige retninger (dog igen mest fra vest) – er i den grad kommet til os her i august!

Da banen så dermed er blevet “normal” våd og blød igen, har vi derfor også nu fået normale score-resultater med kun 4-5 over 30 points.

Men det kan vi gøre bedre, og da vi kan se, at flere ikke er kommet rigtig i gang efter sommerferien, opfordres DU til at “komme af sted” og få booket en tid i Golfbox.

Det er nu, hvis du i år “skal nå det du ville” og vil være med i toppen af OOM inden afslutningen for Seniorgolf mandag den 22. oktober.

Der er månedsafslutning for august: mandag den 3. september med gunstart kl. 12! Du må igen her tage en gæst med til en hyggelig og sjov eftermiddag med god mad og fine præmier!

Du må igen her tage en gæst med til en hyggelig og sjov eftermiddag med god mad og fine præmier!

OBS. Husk også at tilmelde dig LYG-10-års-jubilæumsfesten lørdag den 22. september med lækker mad og fin underholdning (jvfr. særskilt info) – og hvor du også må tage en gæst med!
Vi vil forsøge at få lavet seniorbord(e), så vi kan sidde sammen!

29. juni 2018


Ovenstående billede viser 31 entusiastiske golfspillere som netop “i flot stil” har klaret månedsafslutningen for maj i strålende sol (og med fine
scores) – og som glæder sig til hyggelig samvær med Martins lækre mad og modtagelse af masser af præmier!

Jo – de lidt ældre kan – endnu!

Men en ny måned er jo allerede gået, og mandag den 2. juli har vi afslutning for juni måned med gunstart kl. 12 – og husk, at du igen må invitere en gæst
med til en hyggelig dag på golfbanen – afsluttende med fællesspisning og præmieuddeling.

Tilmeld dig juni-afslutningen her.

Det er også dermed starten på anden del af sæsonen, og selvom vi i juli måned fortsat spiller hver mandag med løbende start fra kl. 12 (med hcp-regulering), konkurreres der ikke efter Order of Merit! I den konkurrence har i øvrigt 3 personer skilt sig ud, men som i fodbold er intet afgjort “før sidste fløjt er lydt”, så du kan godt nå det!

Vi ses – og ønsker alle en rigtig dejlig sommer.

På vegne af seniorklubben
Bent Bjerregaard Thomsen

April 2018

Mandag den 9. april kl. 12 blev det første Seniorhold sendt af sted og sæsonen 2018 blev dermed ”skudt” i gang!

Endelig – og da vejret var lunt og næsten vindstille, var det de rette betingelser på en på mange måder flot og rimelig tør forårs-golfbane – som var alternativ, da den ”rigtige” 18 hullers bane endnu ikke var og er åbnet.

19 ud af 21 tilmeldte gennemførte med nogle flotte scores, og da Martin i restauranten hver mandag har tilbud om en ret med 1 øl til en favorabel pris, hyggede flere sig efterfølgende med mad og drikke – og en god snak.

Over 30 har allerede indmeldt sig i Seniorklubben, hvilket er tilfredsstillende – også fordi flere har ventet på bedre vejr, og at den rigtige bane bliver åbnet, ligesom flere har været optaget af andre vinter-fritidsinteresser.

Men målet er, at vi i år når over 50 medlemmer, så tøv ikke med at booke dig på i Golfbox og få en god oplevelse en mandag eftermiddag – i hyggelig selskab!

Lige pludselig har vi også månedsafslutning nemlig mandag den 30. april med gunstart kl. 12 – efterfulgt at fællesspisning og præmieuddeling for de 4 runder i april.

Og HUSK at du her må invitere en gæst med!

Sluttelig har Seniorklubben fortsat brug for ”en hånd” og selvom flere har meldt sig, er vi fortsat ikke for mange til at løse de relativ overskuelige opgaver.

Læs mere om Seniorklubben her.

November 2017

Mandag den 23. oktober havde Seniorgolf månedsafslutning for både september og oktober måned – 8 matcher i alt, ligesom vi havde årsafslutning med kåringen af vinderen af Order of Merit for hele året (reelt kun 2 kandidater!)

I alt havde 33 besluttet at være betalende medlem af Seniorgolf i 2017, som er meget tilfredsstillende, og i alt 49 spillere (incl. gæste spillere) deltog i vore mandags-matcher.

Desværre var flere af vore trofaste spillere forhindret til afslutningsmatchen, men 16 spillere hyggede sig alligevel med fint golfspil fra flere sider på den flotte efterårsbane afsluttende med at yderligere 3 deltog i fællesspisningen (stegt flæsk og persillesovs!) og uddeling af præmier for de 8 matcher og for året!

Så der var mange præmier at gå hjem med – også da selv 5. pladsen på dagen (Jesper!) gav præmie!

I den forbindelse stor tak til sponsorerne for deres bidrag.

Årets vinder blev Torgeir Falkum i et ”close race” på 10 point til nr. 2 – og Torgeir er klubbens ældste spiller med et hcp på 13,1 – det er bare så imponerende! Tillykke endnu engang Torgeir – men pas på for næste år kommer de/vi andre!

Ellers er flere af medlemmerne nu gået ”i hi” for vinteren, selvom vejret er rimeligt, og der er en fin vintersløjfe!

 

Men lige pludselig er det igen rigtig golfvejr, og inden da (i januar/februar måned) vil Seniorgolf invitere til et møde med evaluering af året og her drøfte, hvad/hvordan vi gør næste sæson endnu bedre, herunder hvordan får vi endnu flere medlemmer/deltagere, for vi har altid plads til én til!

Der er også brug for at flere bistår Bent i afviklingen af mandags-matcherne, hvad flere også tilbød ved vor afslutning!

Husk også regionsgolf næste år  idet planlægningen af den turnering står Sven Aaen for, men dem der gerne vil deltage, må gerne allerede nu melde sig. Det er både sjovt og lærerigt at møde andre spillere på deres – såvel som på vores egen bane!

Til slut vil Seniorgolf ønske dig et rigtigt godt nytår og tak for mange helt fantastiske, sjove og hyggelige timer i 2017 – på Lyngbygaard Golf’s flotte anlæg.

____________

September 2017

NU er det ved at være alvor!

Golfsæsonen går ind i sit efterår, og chancerne/mulighederne for at få sit handicap forbedret og dermed ”nå det du ville” i år, er ved at være forbi.

Men vi har HVER MANDAG eftermiddag helt til slutningen af oktober, og da vi kan se, at flere af vore medlemmer har svigtet den sidste tid, opfordrer vi dem til at booke en tid i Golfbox – nu.

Banen står flot og velholdt, og nu kommer snart de skønne farver på træerne, der omkranser hullerne – og ”dårlig vejr” klarer man blot med den rigtige påklædning så…..!

Vi har ingen månedsafslutning haft i september grundet PGA mesterskaber på banen. I stedet afholder vi måneds- og årsafslutning mandag den 23. oktober kl. 12.00, hvor vi har gunstart med efterfølgende fællesspisning og præmieuddeling – for næsten 2 måneder – og året!

Alle er velkomne – også dem der ikke har betalt seniorgolf-kontingent!

På gensyn.

__________

August 2017

Selvom vi er seniorer, er der flere, der i juli måned har holdt ferie fra deres mandagsgolf i Seniorgolf!

Alligevel har der været et pænt fremmøde til vore matcher i juli måned afsluttende med gunstart og fællesspisning den sidste mandag , hvor også flere gæster deltog til en hyggelig eftermiddag.

Vi er så nu i august igen i gang med vor turnering efter Order of Merit, og da sæsonen allerede er ved at gå på hæld, er det med at komme i gang, hvis du ønsker at:

1. forbedre dit handicap
2. hygge dig med lige sindede – i hcp og alder
3. opleve sensommeren på en flot golfbane
4. slappe af en mandag eftermiddag
5. hjemtage en fin præmie.

Så book dig ind på Golfbox – også fordi der altid er plads til ”en til”, der er M/K + 50 år og synes, at golf er sjov og udfordrende – og aldrig kedeligt!

Mandag den 28. august kl. 13 er der med gunstart igen månedsafslutning, og da vi er mere end 30 medlemmer (som den dag kan invitere gæste spillere), opfordrer vi dig om at tilmelde dig!

I øvrigt forventer vi bl.a. af hensyn til restaurantens åbningstider, at årsafslutningen bliver mandag kl. 13 i efterårsferien (uge 42), og da flere sponsorer har lovet at bidrage, tror vi, at der blive rigtig mange præmier at uddele den dag til de mange vindere!

Vi ses.

__________

Juli 2017

Mandag den 26.juni var der månedsafslutning med 22 deltagere, og da flere af vore trofaste medlemmer allerede var rejst på sommerferie, var det et meget fint fremmøde.

Også denne gang deltog flere spillere fra andre klubber og indtrykket var, at de (og vi) havde en rigtig god eftermiddag på vort velplejede anlæg, hvor vi for en gangs skyld spillede bag ni og 9-huls-banen, som var rigtig fint at prøve sammen.

Vejret var som vanligt blæsende men lunt med skiftende skydække, og vi oplevede igen meget fine scorer (bl.a. med 2 birdies), hvorfor de mange præmier fik glade modtagere efter den hyggelige fællesspisning.

Der er fortsat Seniorgolf hver mandag kl. 13 i juli måned, som dog ikke er tællende i vor løbende Order of Merits, hvilket vi igen starter op i august.

God sommer – med nedenstående billede af dygtige, trætte spiller!

__________

Juni 2017

Vi havde månedsafslutning mandag den 29. maj med 32 deltagere med gunstart, fællesspisning og præmieuddeling, så vi synes efterhånden, at det er ved at være en succes med vor ”klub i klubben”!

Hver mandag i maj er deltagerantallet steget fra 11 over 15 og 18 til nu 32 – og selvom der også i mandags var gæster med, er det en meget fin udvikling.

Vi var også begunstiget af stille, overskyet vejr og med den flotte, velholdte bane, kunne over halvdelen også aflevere scorekort med fra 30 til 41 points!

Efterfølgende havde Martin sørget for en lækker fiskeret til fællesspisningen, ligesom flere sponsorer med deres bidrag var medvirkende, til at rigtig mange gik hjem med præmier – nogle endda med flere!

Og alle nød det uhøjtidelige og hyggelige samvær – på banen såvel som i restauranten.

Så igen opfordres til at endnu flere møder op (booker sig på) HVER MANDAG KL. 13!

For alle M/K+50-medlemmer af 18 huls banen er velkomne!

__________

Maj 2017

SENIORGOLF er bestemt i gang – men de lidt stive lemmer er ikke så “vilde” med blæst, regn og kulde, som april måned har været præget af!

Men med maj måneds komme og bedre vejr i udsigt i den første uge, tror vi, der sker noget – også fordi vi allerede nu har nået 30 betalende medlemmer,
hvilket er meget tilfredsstillende.

Og de vil helt sikkert gerne have noget for pengene, og vi håber også det forbedrede koncept kan trække nye deltagere – og medlemmer med sig.

Vi har haft 3 mandags-matcher i april med svingende antal deltagere og har månedsafslutning med fællesspisning og præmieuddeling den 1. maj, idet det
sociale samvær på og udenfor banen (som lige nu står utrolig flot) er en vigtig del af vort medlemskab.

Se i øvrigt billedet af Jens og Kaj nedenfor, som selv efter 18 huller så rimelig friske ud – men vi var også en 3-bold !

__________

April 2017

Vi starter sæsonen op d. 3. april – og spiller hver mandag kl. 13.00 (påsken/pinsen undtaget).

Tilmeldingen foregår via Golfbox.

Håber vi ses!