UNIKKE SELSKABSLOKALER LIGE UDEN FOR AARHUS

Skal du holde konfirmation, barnedåb, bryllup, fødselsdag eller blot en stor fest, så er Brasseriet det helt rette sted.  I vores smukke lokaler med udsigt over golfbanen er mulighederne mange og kan rumme selskaber og festligheder med op til 130 gæster.

Pejsestuen

I vores Pejsestue er der plads til op mod 50 gæster, og lokalet egner sig derfor rigtig godt til mindre selskaber, messer, møder eller fremvisninger. Med sine store vinduespartier ud mod golfbanens træningsanlæg og grønne marker er Pejsestuen noget meget specielt og danner perfekte rammer til en rigtig godt arrangement.

BRASSERIET

I BRASSERIET er der en verden af muligheder, da vi har plads til ca. 130 gæster. Det smukke lokale egner sig derfor særdeles godt til større fester som konfirmationer, bryllupper, konferencer, mini messer med mere. BRASSERIET har på højre side en helt fantastisk udsigt over golfbanen mens det gamle og historiske Lyngbygaard gods omfavnet i Lyngby´s smukke natur ligger på venstre side.

Vi har stor erfaring med afholdelse af selskaber, og vi gør alt hvad vi kan for at gøre dagen til en helt speciel oplevelse.
Kontakt os på brasseriet@lyg.dk eller 20 90 07 70 såfremt du ønsker at høre mere eller få et godt tilbud på din næste fest.

” Vi har i weekenden afholdt vores søns barnedåb i Pejsestuen, og har ikke andet end roser til restauranten! Skøn udsigt, lækker mad, god vin og venligt personale. Tusind tak fordi I var med til at gøre vores dag fantastisk – I får de varmeste anbefalinger herfra”

” Har netop afholdt en 50 års fødselsdag i BRASSERIET. Det giver os anledning til varmt at anbefale stedet, hvor vi fik en fest lige efter vores hoveder. Rammen: flot med udsigt over det bakkede terræn i Lyngby; Maden: fantastisk (og rigeligt af den)

Vores restaurant
Menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.