GOLFOPHOLD

Vil du gerne kombinere en dag på vores dejlige golfbane med en enkelt overnatning eller to, er der mange forskellige muligheder i området.

Vi har pt. samarbejdsaftaler med Årslev Kro og Montra Hotel Sabro Kro, hvor du kan spare en del penge ved at købe en samlet pakke med greenfee og overnatning. For at benytte dig af disse pakkepriser, skal du bestille golfopholdet direkte hos overnatningsstedet.

Du kan læse mere om de to samarbejdsaftaler her.

Hotel Årslev Kro

Hotel Årslev Kro var oprindeligt en af Danmarks største og smukkeste kroer og har siden 1854 været et naturligt samlingssted, når det drejer sig om weekendophold, møder, fester eller blot et behageligt hotelophold.
Oplevelsen er den samme hver gang. Kvaliteten er i top, maden i særklasse og omgivelserne hyggelige. Hotellet ligger ud til de åbne marker ved motorvejskrydset Århus Vest og i dag lever Hotel Årslev Kro også op til de kvalitetskrav, der i sin tid gjorde kroen berømt.

Hotel Årslev Kro har flere forskellige golfophold at byde på med forskellige antal overnatninger og golfrunder. Du kan læse om de forskellige golfophold og se priserne ved at klikke her.

Golfopholdet skal bookes direkte hos Hotel Årslev Kro, som kan kontaktes på 86 26 05 77.

Montra Hotel Sabro Kro
Montra Hotel Sabro Kro er en af Danmarks kongelig privilegerede kroer. Den gamle kro fremstår i dag som et moderne hotel af høj standard. Smukke lokaler, lækker mad, helt nye store værelser og hyggelig atmosfære danner rammen om dit ophold sammen med det venlige personale, der kræser om dig.
Med en beliggenhed mellem land og Aarhus By kombinerer vi vores rolige atmosfære med storbyens liv og muligheder.

Montra Hotel Sabro Kro har flere forskellige golfophold at byde på med forskellige antal overnatninger og golfrunder. Du kan læse om de forskellige golfophold og se priserne ved at klikke her.

Golfopholdet skal bookes direkte hos Montra Hotel Sabro Kro, som kan kontaktes på 86 94 89 22. Der er også mulighed for onlinebooking på www.sabrokro.dk

Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.