KLUBBENS UDVALG

Event-udvalget
Eventudvalgets opgave er at planlægge og afholde forskellige arrangementer, som er med til at opbygge gode relationer mellem medlemmerne samt styrke klubånden og tilhørsforholdet til Lyngbygaard Golf.

Eventudvalget består af:

Sanne Madsen sanne@sasma.dk
Martin Busk mb@bricks.dk

Begynderudvalget
Begynderudvalgets opgave er at tilrettelægge et godt begynderforløb, som ruster de mange nye golfspillere til et fremtidigt medlemskab hos Lyngbygaard Golf. Det handler om at skabe kontakt mellem begyndere og medlemmer på samme niveau, så begynderne føler sig godt modtaget og velkomne i klubben, og så der opstår fælleskab mellem nye og gamle medlemmer. Det er samtidig begynderudvalgets opgave at tilknytte og koordinere frivillige hjælpere blandt klubbens medlemmer, som kan hjælpe med at give begynderne vejledning og en god start på deres golfkarriere.

Begynderudvalget består af:

Lars Svendsen svendsenlj@gmail.com
Børge Gormsen gorm4810@hotmail.com
Peter B. Kristensen (regler) peterkristensen@city.dk
Kurt Kristensen kurtgr50@gmail.com

Eliteudvalget
Eliteudvalgets opgave er at styrke elitegolfen i klubben og sikre sig, at man arbejder frem mod klubbens vision for eliten. Dette omfatter bl.a. udarbejdelse af retningslinjer for elitearbejdet, udvikling af egne talenter, tiltrækning af nye elitespillere samt sørge for, at det sociale fungerer mellem alle eliteholdene.

Eliteudvalget består af:

Lars Iversen lars.iversen@one-line.com
Jens Ib Søborg jens@daktylos.dk
Peter Krøyer pak@djga.dk
Thomas Nørret tn@lyg.dk
Michael Hosbjerg mh@lyg.dk
Henrik Bank Nielsen hbanknielsen@gmail.com
Palle Sørensen pallesteros@gmail.com

Turneringsudvalget
Turneringsudvalgets opgaver er at afholde klubturneringer på tværs af køn, alder og niveau, som er med til at udvikle og fremme det sociale liv i klubben. Det er samtidig turneringsudvalgets opgave at tilknytte frivillige hjælpere til arrangementerne, stå for sponsoropgaverne i forbindelse med klubturneringerne samt levere materiale til nyhedsbrev og hjemmeside omkring de afholdte turneringer.

Turneringsudvalget består af:

Kurt Kristensen kurtgr50@gmail.com
Palle Sørensen pallesteros@kabelmail.dk

Junior-udvalget
Juniorudvalgets opgave er at sikre de bedst mulige rammer for alle juniorer i Lyngbygaard Golf på både bredde- og elitesiden.

Juniorudvalget understøtter et aktivt klubmiljø for vores juniorerne og motiverer de unge mennesker til træne og konkurrere med og mod hinanden.

Juniorudvalget består af:

Leyla Krainert phan_leyla_krainert@hotmail.com
Jeanett la Cour Søborg jeanett@daktylos.dk
Son Phan sonphan1211@gmail.com
Steen Lauridsen steendl@gmail.com
Bliv medlem
Lær at spille golf
Vores medlemsfordele
Bestil en tid
Book en lektion
Se menukort
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.