KLUBBENS UDVALG

Event-udvalget
Eventudvalgets opgave er at planlægge og afholde forskellige arrangementer, som er med til at opbygge gode relationer mellem medlemmerne samt styrke klubånden og tilhørsforholdet til Lyngbygaard Golf.

Eventudvalget består af:

Søren Friis sf@diningsix.dk
Sanne Madsen sanne@sasma.dk
Martin Busk mb@bricks.dk

Begynderudvalget
Begynderudvalgets opgave er at tilrettelægge et godt begynderforløb, som ruster de mange nye golfspillere til et fremtidigt medlemskab hos Lyngbygaard Golf. Det handler om at skabe kontakt mellem begyndere og medlemmer på samme niveau, så begynderne føler sig godt modtaget og velkomne i klubben, og så der opstår fælleskab mellem nye og gamle medlemmer. Det er samtidig begynderudvalgets opgave at tilknytte og koordinere frivillige hjælpere blandt klubbens medlemmer, som kan hjælpe med at give begynderne vejledning og en god start på deres golfkarriere.

Begynderudvalget består af:

Anders Kristiansen anders.kristiansen@formuepleje.dk
Kurt Kristensen kuk@aarhus.dk

Eliteudvalget
Eliteudvalgets opgave er at styrke elitegolfen i klubben og sikre sig, at man arbejder frem mod klubbens vision for eliten. Dette omfatter bl.a. udarbejdelse af retningslinjer for elitearbejdet, udvikling af egne talenter, tiltrækning af nye elitespillere samt sørge for, at det sociale fungerer mellem alle eliteholdene.

Eliteudvalget består af:

Jens Ib Søborg jens@daktylos.dk
Peter Krøyer pak@djga.dk
Thomas Nørret tn@lyg.dk
Christoffer Lange chrlange@hotmail.com
Morten Paulsen mortenpaulsen5050@gmail.com
Palle Sørensen pallesteros@gmail.com

Turneringsudvalget
Turneringsudvalgets opgaver er at afholde klubturneringer på tværs af køn, alder og niveau, som er med til at udvikle og fremme det sociale liv i klubben. Det er samtidig turneringsudvalgets opgave at tilknytte frivillige hjælpere til arrangementerne, stå for sponsoropgaverne i forbindelse med klubturneringerne samt levere materiale til nyhedsbrev og hjemmeside omkring de afholdte turneringer.

Turneringsudvalget består af:

Kurt Kristensen kuk@Aarhus.dk

Junior-udvalget
Juniorudvalgets opgave er at sikre de bedst mulige rammer for alle juniorer i Lyngbygaard Golf på både bredde- og elitesiden.

Juniorudvalget understøtter et aktivt klubmiljø for vores juniorerne og motiverer de unge mennesker til træne og konkurrere med og mod hinanden.

Juniorudvalget består af:

Leyla Krainert phan_leyla_krainert@hotmail.com