Elitenyhedsbrev

Elitenyhedsbrev april 2021

Endelig på græs – sådan for alvor
Lyngbygaards elitespillere holde ikke på den måde vinterpause. De går i fokuseret træning, både fysisk og teknisk. Det har været mere udfordrende end normalt pga. corona – helt som for resten af samfundet.
Heldigvis har vores spillere været gode til at finde andre veje, og den milde vinter har givet mulighed for bl.a. teknisktræning på Range, og for de professionelle har også indendørs træning været en mulighed.

Opstartstur til Blokhus
Vi skød for alvor udesæsonen igang med en opstartstur sidste weekend i marts, hvor turen gik til Blokhus Golfcenter. Nogle år har spillerene været lidt sydligere i Tyskland, men heldigvis artede både vejr og Corona sig – så spillerne med en frisk corona-test i bagagen kunne bo fire sammen, mens vi måtte forsamles 25 udenfor.

Weekenden bød på køligt vejr, enkelte byger men heldigvis også højt humør og gensynsglæde. Der blev skiftevis trænet i hold og spil på banen, og de mest ivrige fik også spillet padletennis for at brænde de sidste kræfter af. Der blev spillet og trænet fredag og lørdag mens søndag bød på High-Low mix turnering. At køllerne ikke har ligget stille henover vinteren var tydeligt, for der blev spillet fornuftigt golf, selvom der stor enighed om, at det var godt at komme rigtigt i gang.

Udtagelse til hold i Danmarksturneringen
De sidste tre uger er gået med at finde de rette sammensætninger til de forskellige hold til Danmarksturneringen for klubhold. For nogle af spillerne giver det naturligvis sig selv hvor de spiller, mens der for andre kan være tale om både 1. og 2. hold. Her kigger holdkaptajner og træner på flere elementer og tager en snak med alle spillerne, inden holdene bliver sat til den første turneringsweekend i starten af maj. Ikke nogen nem opgave, da der er mange faktorer i spil, heldigvis er der godt sammenhold i truppen og alle yder en stor indsats for at være klar når det går løs.

Herrerne spiller 1. og 2. division. Damerne 2. division og kval. rækken. Vi glæder os til Danmarksturneringen begynder, der venter nogle svære matcher og udfordrende baner.

Følg med på vores Facebook side, hvor de løbende kommer opslag om resultater og matcher.

https://www.facebook.com/lyngbygaardelite/

Individuelle amatørelitematcher i fuld gang
Første weekend i april starter mange elitespillere på deltage i de indviduelle elitematcher rundt om i Danmark. Første match vi havde deltagere med i var til Lübker Championship 2021 den 10-11 april. En ny turnering på kalenderen hvor vi havde tre spillere med. Samme weekend om søndagen havde vi også tre spillere med i Viborg Open. Begge turneringer blev dog om søndagen ganske fornuftigt reduceret i antal spillede runder pga. at det kraftige snefald. Uhhha, sikke et vejr. Desværre er det en risiko så tidligt på året. Flere af spillerne havde godkendte resultater i top-20.

Efterfølgende weekend 18-19 april havde vi spillere med i både Lillebælt Junior Open og Greve Masters 2021. Igen godkendte placeringer og her skal naturligvis lyde et STORT TILLYKKE til vores spiller Niels Knudsen, der løb med sejren i Greve Masters 2021, med to solide runder i 69 og 68 slag, der gav et fem slags forspring og en vinderscore på -7. SÅDAN!
Vi satser på, der kommer til at stå Lyngbygaard elitespillere på flere 1. pladser henover sæsonen. Tillykke til Niels Knudsen.

Pro turneringer under sydlige himmelstrøg
Det er ikke kun amatørturneringer der er kommet i gang. De professionelle er også startet, dog lidt sydligere end i Danmark. Ecco-turen er startet med deres Spring-series på PGA Catalunya i Spanien. Her er der spillet ECCO Masters og PGA Catalunya Championship hvor vores Pro Mikkel Hjort var deltagende – forhåbentlig med gode resultater.

Tak til sponsorer
Sidst skal der selvfølgelig lyde en stor tak til vores sponsorer Sparta Logistics og SparNord, som er med til at gøre det hele muligt.

Skulle du være interesseret i at støtte på en eller anden måde eller blot ønsker at give en hjælpende hånd med elitearbejdet så vi forbedre mulighederne for at rykke i Elitedivisionen – så kontakt os på elite@lyg.dk

Forza Lyg
Eliten

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.