Lidt fra seniorklubben

Lidt fra seniorklubben

I skrivende stund ultimo april har vi Seniorklubben gennemført 4 mandags-matcher – med stigende antal deltagere i takt med en bedre og flottere bane – og et ligeså flot forårsvejr med grader op til næsten 20!
Og ingen vind!

Vi startede sæsonen til tiden mandag den 29.marts med 20 deltagere og med et lille tilbagefald i antal i påsken med 5 graders varme og strid blæst, var vi i denne uge 29 deltagere!

Det ser lovende ud, og med det nye hcp-system der blev indført 1. januar, hvor flere blev reguleret opad, har vi vist ramt den enkeltes reelle niveau, for der har været rigtig mange scores med over 30 points i de sidste uger – i mandags 80%!

Så det kan kun blive året, hvor flere for alvor springer ud som ”golfspiller”!

Vi har også fået flere betalende medlemmer og håber vi inden sæsonen for alvor kommer i gang, når op over 50 medlemmer !
Prøv os – da vi spiller hver mandag eftermiddag til ultimo oktober!

Mandag den 26. april har vi afslutningsmatch for de 5 første matcher i år og med de nye Corona-restriktioner sikrer det, at vi både kan have fællesspisning (Pariser bøf er dagens ret) – og mulighed for uddeling af de mange præmier – alt sammen i et hyggeligt og afslappet miljø!

På gensyn til alle M/K på over 50 på Lyngbygaard!

Hilsen
LYG – Seniorklubben

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.