Elitenyhedsbrev

Elitenyhedsbrev april 2021

Danmarksturneringen
Der er nu spillet to weekender af Danmarksturneringens tre. Status er at der som forventet ikke er nogle nemme puljer, og derfor er der stadig meget at spille om i de to sidste matcher 21+22 august. Så vi opfordre alle til at komme ud til de hjemmebanekampe vi har, for at støtte holdene og se noget god golf.

Begge vores damehold holder sommerferie på 1. pladsen. Kval. rækken med fulde 8 point efter 4 sejre. Vores 2. div damer har 6 point og er a point med Mollerup på 2. pladsen, bedre indbyrdes resultater giver dog en 1. plads som udgangspunkt inden sidste weekends matcher.

Vores 3. div herre og 2. div herre holder desværre sommerferie i bunden af deres puljer. For vores 2. div herre der 4 point og er de a point med alle øvrige hold i puljen. Hvilket gør det til noget af en “dødens pulje” vi er i, hvis der lige skal flettes lidt EM citater ind i dette nyhedsbrev.

Med stort fokus og tålmodighed tog 1. div herre to vigtige sejre på hjemmebane mod henholdsvis Mollerup og Ikast. Det gør vi er pt. nr. 2 i puljen med 6 point – 1 point efter Brønderslev som vi skal møde på hjemmebane i sidste spille weekend. Så holdet har 100% fokus på at vinde de sidste to kampe, og dermed forsøge at komme i oprykningsspil til Elitedivisionen. Der dog ingen tvivl om at der venter to svære kampe mod Brønderslev (hjemme) og Mollerup (ude).

De enkelte puljer kan ses her

Sponsorstøtte
Vi vil igen, igen gerne sige en stor tak til vores sponsorer, SparNord, Sparta Logistics, Erhvervsklubben 100 og Lyngbygaard Golf. Uden den økonomiske hjælpe ville vi ikke have mulighed for at have så mange hold i toppen af Danmarksturneringen.

Skulle du sidde med lyst til at støtte eller give en hånd med omkring eliten så skriv til elite@lyg.dk – jo flere der bakker op, jo større mulighed for at vi kan nå vores mål om at komme i Elitedivisionen og spille om Danmarksmesterskaber.

Lyngbygaard Junior/ Ynglinge Open 2021
Igen i år afholder juniorudvalget og eliteudvalget en stor eliteturnering sidste weekend i uge 42. Som tidligere år regner vi med at det bliver nogle af Danmarks bedste juniorer og ynglinge der kommer og spiller om præmiesummen på 25.000 kr.

Turneringen afvikles nu for fjerde gang, og hvert år har vi forsøgt at lægge lidt til oplevelsen for de unge mennesker. Hvilket er lykkedes, da turneringen har fået et godt ry og sidste år var meget overtegnet. Det håber vi selvfølgelig også lykkedes i år.

Har du lyst til at hjælpe, som forcaddie, salg i boden på heden eller nogle af de andre opgaver, så skriv til elite@lyg.dk – det gælder også hvis du gerne vil være med som sponsorer, sammen med de som allerede støtter turneringen.

RIGTIG GOD SOMMER ALLE SAMMEN.

Eliteudvalget
Forza Lyg ⛳️💥🏌🏽‍♂️

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.