Sæsonen er godt i gang!

Sæsonen er godt i gang!

Sæsonen er godt i gang, vi nyder i fulde drag tiden på golfbanen i hyggeligt samvær. Der er stadig plads til flere damespillere til tirsdagsmatcherne, så kom frisk og vær med. Du er altid velkommen til at ringe til Susanne eller mig hvis du har spørgsmål. Du finder kontaktoplysninger på hjemmesiden.

17 damer tog i weekenden 12-13. juni på tur til Hjarbæk Fjord Golf. Det var en helt igennem stor fornøjelse – på trods af strid modvind på rigtig mange huller både lørdag og søndag 😊.

Vi hyggede os både på banen og udenfor banen. Vi glæder os allerede til næste år.
I juli holder tirsdagsdamerne ferie, men så spiller vi om onsdagen hvor alle ”klubber i klubben” spiller fællesmatch. Det var rigtig hyggeligt at mødes på tværs af klubberne sidste år og det er super godt at klubben gentager matchformen. Tjek golfboks og meld dig til når matcherne er oprettet.

Husk at vi snart skal forsvare pokalen mod vores venskabsklub Randers. Vi har brug for alle gode kræfter, reserver dagen 💪🏻 17. August 2021 ⛳️

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.