Via Biler Løbende Hulspil

Ny sponsor og ny status i turneringen.

Vores løbende hulspil har fået en ny stærk og spændende sponsor – Via Biler – og allerede nu kan vi præsentere hovedpræmien i dette års løbende hulspil Lyngbygaard 2021:

En måneds gratis leje af Toyota Rav 4 Plug In Hybrid H3 Premium – 306 HK – 75 km på ren el kombineret med stærk 2,5 liters benzinmotor & 4hjulstræk – her er den

Der bliver holdt afslutningsmatch søndag d. 5. September for alle årets deltagere i turneringen – med afvikling af finale med de to spillere, der skal kæmpe om titlen som årets hulspiller i Lyngbygaard 2021.

Via Biler vil lave et fantastisk set up, hvor der bliver gjort alt for at få det til en unik finaledag – også for alle deltagerene i afslutningsdagens turnering, som alle, der har været med i årets turnering, kan deltage i. SÆT KRYDS I KALENDEREN ALLEREDE NU – og læs mere nedenfor

Via Biler.
Vi er forhandler af Toyota fordelt med afdelinger i Østjylland og Stor-København. Det hele startede for 26 år siden i Viby med Toyota værksted og sidenhen vokset til en stor virksomhed indenfor bilbranchen. Udover Toyota, forhandler vi også Ford, Mazda, Suzuki, Volvo, Polestar, CARS i Højbjerg og Padelstar.
Via Bilers hovedsæde ligger på Axel Kiers Vej 13 i Højbjerg. Erik Rasmussen & Anne Marie Rasmussen er administrerende direktører, og sponsoraftalen er tegnet mellem Via Biler Toyota Aarhus Syd, Chr. X’s Vej 203 8270 Højbjerg.

Aftalen er lavet via Rasmus Marx, der fortæller:

”Jeg arbejder til dagligt i vores aarhus syd afdeling som sælger af nye toyotaer, samt brugte biler af alle mærker. Jeg har været i Via Biler i 4 år, og været tilknyttet Cars, så jeg også kan tilbyde rådgivning omkring hjemtagelse & flexleasing af premium biler. Jeg spiller selv i Lyngbygaard Golfklub og er glad for at netværk, sport og arbejde kan kombineres på Aarhus bedste golfbane & klub.

Jeg ser frem til at præsentere Via Bilers sponsorat og den kommende finale af dette års hulspilsturnering, og vi håber på, at dette kun er starten på et langt sponsorat. Hos Via Biler sætter vi vores besøgende, nye kunder og eksisterende kunder forrest og gør alt for at skabe langvarige og unikke relationer. I skal være mere end velkomne til at kontakte mig på 81775327 eller rama@viabiler.dk til en uforpligtende bilsnak, eller bare en god kop kaffe. Ellers er jeg også altid klar på en match og en snak på Lyngbygård ☺”

God sommer og god turnering.

Rasmus Marx | Bilrådgiver
D: 81775327 | rama@viabiler.dk

Status på turneringen.
Årets Hulspilsturnering er indtil videre afviklet efter tidsplanen. Deadlines er stort set alle holdt undervejs, og vi er nu færdige med gruppespillet. Vi startede 60 spillere i 12 fem-mandsgrupper, hvor både nr. 1 og 2. i grupperne gik videre til cupmatcherne, og herudover også 8 af de bedste 3’ere i grupperne. Derfor var der grund til at kæmpe til det sidste put var blevet sænket.

Nogle ganske få cup-matcher er afviklede i 16-delsfinalen og det er skønt at se, at både damer og herrer – unge og mere erfarne – spillere med både højere og lavere hcp, er med i de afsluttende matcher – der løber frem til september.

Den 5. september er der som nævnt fastlagt en turnering, hvor finalen skal afholdes, og hvor vores nr. 3 og 4 i turneringen får lov at afgøre deres interne rangering også. Finalen bliver sat op i sidste bold, og vi andre håber at kunne følge en spændende afslutning, når de når hul 18. SÆT DATOEN AF, hvis du er én af dem, der kan ende i finalen – og sæt datoen af, hvis du har deltaget i turneringen – for så får du mulighed for et hyggeligt arrangement, en spændende turnering på dagen, hyggeligt samvær og fantastiske præmier for dagens match – sponseret af Via Biler.

De bedste golfhilsner

Rasmus Marx, Via Biler & Alex Nielsen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.