Sæsonen er godt i gang!

Det er et stykke tid siden I har hørt nyt. Men nu er vi på banen igen. Dels med afslutning af 2021 og også et lille kig mod 2022.

Siden sidst har vi afviklet venskabsmatch mod Randers Golfklub. Vi måtte desværre lade pokalen stå i Randers Golfklub . Men vi gør os klar til at hente pokalen hjem igen, næste år på hjemmebane 😊.

Vi har selvfølgelig afviklet vores tirsdagsmatcher, og med en månedlig samling hvor hygge, spisning og præmieoverrækkelse er på tapetet.  Til september måneds afslutning flyttede vi matchen over på 9 huls banen og inviterede damemedlemmerne i 9 huls klubben med i matchen. Tak til alle jer der kom og spillede med – det var mega hyggeligt og det gentager vi bestemt næste år

Ellers er sæsonen gået lidt i dvale, meeeen vores årlige nissematch 🧑🏻‍🎄⛳️ blev afviklet lørdag d. 22. november hvor vi igen havde inviteret 9 huls damemedlemmerne med – det er så hyggeligt.

Der var desværre kun 7 damer til nissematch med efterfølgende frokost i Brasseriet. Det forhindrer heldigvis ikke at der hygges sammen og der var rigelig med præmier (tak Tove 😊).

Annemarie og Jette gik med henholdsvis 1. og 2. plads – stort tillykke til jer.

Ingen aner hvad Covid19 bringer i 2022, men vi håber vi kan få en sæson uden Corona og restriktioner af nogen art. 

Et forsigtigt kig mod 2022 håber vi på bringer vores opstartsmøde tilbage – dagen hvor vi mødes til brunch og vi fortæller lidt om vores planer og forhører os om jeres ideer, så vi sammen kan få tilrettelagt en rigtig god sæson for os alle. Og så spiller vi da lige 9 huller – så er vi jo ligesom i gang.

Og selvfølgelig skal vi igen på weekendtur – det var da simpelthen så fed en tur vi havde til Hjarbæk Fjord. Nu må vi se hvad vi kan finde på i 2022. Jeg husker en masse gode forslag fra sidste gang som jeg begynder at tage fat på her i de mørke vintermåneder.

En venskabsmatch mod Randers skal vi også have, i 2022 på Lyngbygaard. 

Og vores næsten traditionelle julimatcher sammen med de andre ”klubber i klubben” i juli måned – det fortsætter vi også med.

Husk at Tirsdagsdamerne har en Facebook side. Du er hjertens velkommen i gruppen. Søg på ”Tirsdagsdamer Lyngbygaard Golfklub”. Jeg lukker dig ind 😊.

Nøj hvor vi allerede glæder os til at se jer igen. 

Pas godt på jer selv og hinanden.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle

Susanne og Lone

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.