Det er november, gråt og mørkt - og golfsæsonen 2021 på Lyngbygaard Golf er dermed slut!

Det er november, gråt og mørkt - og golfsæsonen 2021 på Lyngbygaard Golf er dermed slut!

Men det har igen i år været en forrygende tid med mange oplevelser og hyggestunder – på og udenfor golfbanen – på en flot og velholdt bane – med tørt og solrigt vejr indimellem – og som den danske sommer nu engang er!

Seniorklubben er vokset til 47 betalende medlemmer, som med et skiftende antal fra 11 til 32 mandag efter mandag eftermiddag (30 matchdage i alt) har kæmpet om så høj score som mulig (43), og for det har høstet rigtig mange flasker vin, tøj og sponsorgaver.

Årets turnering Order of Merit blev afsluttet ved vor afslutningsmatch mandag den 25. oktober, hvor 21 spillere havde en hyggelig dag med god mad.

Der var præmier til de 10 bedste, og turneringen blev vundet af Jørgen Lading med 124 points skarpt forfulgt af Marianne Katborg med 120 points. Jørgen Katborg på 3. pladsen fik 106 points.

Rigtig flot – og igen tillykke. 

Jo mange fik også den dag noget for deres kontingent!

Dertil har flere også sammen besøgt andre golfbaner i årets løb, for foruden en meget vellykket dags-tur til Samsø i juli måned, har flere sammen besøgt Aarhus Golf Klub, Ikast Golfklub, Lübker Golf og Randers Fjord, og onsdag den 22. september drog 18 golfspillere afsted til Aalborg Golfklub med Todbjerg Busser til endnu en god og hyggelig golfoplevelse sammen – med dertil hørende social samvær – også til og fra Aalborg i bussen.

Til marts planlægger andre seniorer en tur til Madeira, så vi forsøger virkelig alle at udvide vores golf-horisont!

Banen er jo fortsat åbent nu med vintersløjfe (færre huller), så det opfordres til, at du kommer af sted i denne mørke tid for at holde formen ved lige, som er så sundt og godt – også for sjælen!

Og du kan begrænse din golfrunde til 9 huller!

Lige pludselig er det så 2022, og det bliver forhåbentlig det første hele år, hvor vi har lagt Corona’en bag os, idet vi alle efterhånden der er vaccineret.

Så det bliver dejligt, idet vi fortsat der mødes til Seniorgolf HVER MANDAG med starttider fra kl. 12.30 – og kender du en eller flere der har lyst til at være en del af vort fællesskab – så come on!

Der er altid plads til en til! 

Vi ses – og indtil da – god jul og godt nytår til dig og dine kære.

LYG SENIORKLUBBEN

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.