Løbende Hulspil i Lyngbygaard

Løbende Hulspil i Lyngbygaard – slut for tilmelding 15. april kl. 20.00!

Husk at få dig tilmeldt årets løbende hulspilsturnering 2022. Nedenfor ses sidste års hovedpræmie, vundet af Lars Christensen til brug i en måned – sponseret af Via Biler, som vi forventer at have aftale med igen i år. Nærmere om det senere.

Tilmelding findes på golfbox under “Klubturneringer” nederste fane.

Vedr. GDPR – reglerne om deling af persondata/databeskyttelse – så bemærk – at du med din tilmelding tillader, at dit mobilnummer og mailadresse deles til de øvrige deltagere i turneringen – det er sådan kontakterne skabes.

Til nye deltagere – vær opmærksom på at dette er en turnering, som løber over hele sæsonnen og hvor alle matcher er én mod én i hulspilsformatet. Hver spiller deltager i 3 eller 4 indledende gruppematcher i ca. 12 grupper af 4-5 spillere. Fra spillet i grupper findes der samlet 32 spillere, der går videre i et cup-format, hvor én spiller går videre til næste runde og én spiller må forlade turneringen indtil der er to spillere tilbage i finalen. Finalen spilles en søndag midt i September, hvor vi samtidigt afholder en dagsturnering, hvor alle deltagere i VIA Bilers Løbende Hulspil er inviteret til at deltage og være med til at vinde fine præmier på dagen.

Vi er her vært med lidt godt til maven og ganen, mens vi hylder vinderne af dagens turnering, men ikke mindst vore bedste spillere i årets løbende hulspilsturnering.

TILMELDING SLUTTER TORSDAG D. 14. APRIL!! Deadline kan ikke overskrides, da turneringsplanen laves og sendes hurtigst muligt efter tilmelding slutter, så vi kan få matcherne i gang senest 1. maj. Der bliver deadline for gruppespillets forventede 4-5 matcher medio Juni. Turneringen igangsættes med direkte kontakt og information til den enkelte deltager medio uge 17.

Vi håber, at mange vil deltage i denne turnering, der er for alle vore spilleberettigede medlemmer. De generelle regler om greenfee-betaling, som gælder for det medlemskab en spiller, er også gældende i denne turnering.

Lidt forberedelse:

Reglerne i turneringen følger Golf.dk’s definitioner på hulspil og præciseres inden opstart for hver enkelt. Alle matcher afvikles af to spillere, der kæmper om at vinde hvert enkelt hul – ét af gangen – frem til hul 18.

Der vil blive indledende puljekampe med efterfølgende cupmatcher, så alle kommer i kamp mindst tre eller fire gange. I puljematcherne kan en match deles, hvis denne er lige efter de 18 huller. I de efterfølgende cupmatcher SKAL machen have en afgørelse og matchen forlænges hul for hul efter hul 18, indtil en spiller er kommet 1 op – og erklæres som vinder.

Pointopsætning m.v. følger senere til opstart af turneringen og tilpasses antal deltagere og mulighederne for opsætning af grupper. Jeg forventer, at disse opsættes som sidste år, i håbet om mindst samme deltagelse som sidst. Der tilstræbes således at vi spiller i 5-personers grupper – og at alle vindere af puljerne samt de fleste 2-ere går videre til Cup-formatet, hvor

Bemærk, at der spilles med reduceret handicap – OGSÅ I PULJEKAMPENE. Der spilles således med 6/7 i puljekampene, samt som normalt med 4/5 handicap i cupkampene! Dermed er der lidt pres på fra begyndelsen.

Vi håber igen at se rigtigt mange til endnu en god sæson ude på græsset til den ultimative spilform!

Kontakt mig på afn-c@mail.tele.dk, hvis I har spørgsmål nu eller undervejs.

Med sportslig hilsen
Alex Nielsen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.