Nyt fra juniorudvalget

Nyt fra juniorudvalget

Så er juniorerne ved at være klar til den kommende sæson. Vi kunne sagtens bruge nogle flere juniorer i klubben, men nogle tiltag fra udvalget vil forhåbentlig rode bod på dette.

Første juniortræning er mandag d. 4. april. Vi træner fortsat mandag og onsdag. Da vi endnu ikke ved, hvor mange juniorer der vil benytte sig af vores træningstilbud, træner sandkasseholdet og juniorhold på samme tidspunkt hele april måned – nemlig fra 17.00 – 19.00.

Som udgangspunkt er der svingtræning/teknisk træning om mandagen og banespil om onsdagen.

Frederik Seier fra Mollerup er ny juniortræner i Lyngbygaard. Vi glæder os til samarbejdet med ham.

Som noget nyt i år har vi indledt et samarbejde med Hammel golfklub. Hver anden onsdag i hver måned mødes vi med juniorerne i Hammel og spiller på deres par 3 bane. Efterfølgende spiser vi i deres klubhus.

I forsøget på at få flere juniorer til klubben har vi indgået endnu et samarbejde. Vi har talt med Harlev Midtpunkt (fritidsklub) som er tilknyttet skolen i Harlev, som gerne vil sende elever til Lyngbygaard fire gange i løbet af foråret.

Vores juniorer skal i løbet af sæsonen ud og spille turneringer i vores distrikt. De skal spille D – tour i Trehøje, Mollerup, Hammel, Kellers Park, Give og Jelling. Yderligere vil pigerne deltage i Girls Only Tour og de mindre juniorer vil deltage i ”Træf” rundt om i distriktet.

I sensommeren vil vi afholde en camp på Lyngbygaard for samtlige juniorer og sandkassegolfere. Vi overnatter på klubbens område og hygger med golf både om dagen og når det bliver mørkt.

Juniorudvalget ønsker alle en god sæson

Venlig hilsen Trine Poulsen, Jan Poulsen og Jeppe Thomsen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.