Regionsgolf

Regionsgolf

Hej alle golfere i senior og veterangruppen.

For alle spillere, der fylder 50 år eller mere i løbet af 2022 arrangerer vi regionsgolf med to hold i veterangruppen, samt intet mindre end 4 hold i seniorgruppen. Vi spiller 6 matcher i perioden fra uge 17 til uge 23. Du behøver ikke at være med i alle matcher men må gerne – Men kan du kun én, to eller flere gange så meld dig til – vi sætter hold hen ad vejen som det passer med at DU kan.

Regionsgolf er altid hulspil, og både lidt konkurrencefyldt, men ikke mindst en social begivenhed, hvor vi møde andre klubber i nærområdet og har en hyggelig aktivitet omkring golfen i 6 matcher på både hjemmebane og udebane afsluttende med et let måltid og forfriskningerne og hyggeligt samvær. 6 spillere fra hver klub spiller mod hinanden både som herrer, damer og i en mixed bold. Vi har brug for både damer og herrer i seniorgruppen såvel som veterangruppen.

Du skal være fyldt 50 inden UDGANGEN af 2022, for at være en del af seniorgruppen. Tilsvarende skal du være fyldt 60 inden UDGANGEN af 2022 for at spille veteran.

Med dig til selv, tag en ven med eller få en hyggelig golfoplevelse med kæresten eller ægtefællen

Når du melder dig til, så vil du efterfølgende blive tilknyttet et hold – og vil således høre fra den holdleder, som styrer dit hold. Bliver vi rigtigt mange – og egentligt flere end der kræver for at stille hold, så laver vi en fordeling, så alle får spilletid – selvfølgelig afstemt med den enkelte spiller.

Til jer, der måske ikke kender regionsgolfen, så skal I vide at:

  • Vi spiller 3 kampe på hjemmebane og 3 kampe på udebane mod tre andre klubben i vores nærområde (se nedenfor for de enkelte hold) – der spiller i ugerne 17, 18, 19, 20, 22 og 23 her i foråret
  • Der er 6 spillere, som altid spiller hulspil – 3 herresingler, 1 damesingle og 1 mixed foursome – og dermed 4 herrer og 2 damer hver gang.
  • Der afsluttes (normalt) med en øl eller vand, samt fællesspisning med de 12 spillere – en skøn og hyggelig tradition.
  • Man behøver ikke at deltage hver gang – hvis man ikke kan – så kan du kun spille 3 gange eller måske mindre i løbet af foråret, så meld dig til alligevel. Regionsgolf er en social begivenhed – selvom vi selvfølgelig vil vinde hver gang.
  • Det koster ikke noget at deltage.

Det er tilmeldt følgende hold hos Regionsgolf Danmark – i alt 6 hold:

Senior A –1 hold – modstandere: Randers, Norddjurs, HimmelbjergSenior B – 3 hold – modstandere:  Århus Ådal, Odder, Stensballegaard, Horsens – i én af puljerne har vi TO hold med og møder derfor hinanden indbyrdes i Lyngbygaard.

Veteran C – 1 hold   – modstandere: Samsø, Århus, Horsens (færgebillet til samsø kan formentligt stadig refunderes ved RGD – det sørger holdleder for)

Veteran D – 1 hold – modstandere: Århus, Himmelbjerg, Søhøjlandet

Det ene veteranhold vil blive arrangeret med spilletider fra kl. 16.00, mens det andet vil afvikle sine kampe henover dagen, så der er mulighed for at spille både hvis man stadig er arbejdsramt og hvis man ikke er det længere.

Holdleder for Senior A – Palle Hylbæk

Holdledere for Senior B – under afklaring (afn-c@mail.tele.dk)

Holdledere for veteranholdene – Steen Schou og Jens Bjørn Poulsen

Der stilles igen i år ikke et Superveteranhold. Vi håber, at interessen kommer på et senere tidspunkt – eller at der findes et andet tilbud for vore superveteraner.

Bedste golfhilsner og på vegne af vore holdledere og selvfølgelig mig selv

Alex Nielsen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.